Poli, w ogrodzie mam buki, klony, wiśnię pisardii, czy coś z tego by się nadawało? Tak myślę, że raczej kolumnowe niż z dużą koroną ale co fajny byłby np. Dawyck purple ale chyba za duży?
Takie z czerwonymi listkami by mi tam podeszło chyba, albo z jasnozielonymi, ale koniecznie jako wysokie piętro. Dlatego tez wczesniej myślałam o jabłoni ozdobnej tylko np. Royalty dziewczyny piszą, że jest brzydka w ogólnym rozrachunku.
Ja mam podobnie jak ty w rogu grujecznika. Posadziłam go w zeszłym roku i lichy był bardzo. Ale ja mu dam czas bo on mi się bardzo podoba. A podobno on potrzebuje wlaśnie czasu żeby się zadomowić. Jabłoń ozdobną ale małą Pom-zai na pniu zamówiłam w necie i przyjdzie wiosną. To nie na tył rabaty. Na tył chcę dać śliwę Pissardi którą masz. I klona golden globe. A i jeszcze judaszowca. Mam jeszcze bez black lace Eva ale to szerokie rośnie. Ja jestem na bakier z drzewami bo mi się zawsze wydaje że wyrosną mi takie topole z nich i nie ogarnę cięcia . Ale zmieniam podejście i w tym roku będą drzewa. HURRA!
I jestem trochę monotematyczna bo ja bym oczywiście klona palmowego posadziła .
Hahaha, to już wiem czemu tesciowa ją dostała
Może Pissardii? Może szczepioną udałoby się kupić? Bardziej podoba mi się Nigra ale nigdzie u nas nie widziałam szczepionej
Wiśnia Piłkowana jakoś mi tam nie pasuje, mam wrażenie, że ona taka szlachetna, a tam tak wiejsko-czarodziejsko