Klon palmowy byłby piękny, ale póki nie będzie zacisznego miejsca to szkoda sadzić, bo się nie utrzyma Klon golden globe tez fajny, nawet chciałam go gdzieś wcisnąć do ogrodu, ale ona ma szeroką koronę i nigdzie mi nie pasował. Czarny bez będzie na pewno ale Black Tower, jak upoluję ale też nie tam.... No i wracam do punktu wyjścia
Wizja topoli może przerazić
[ url =
po znaku= wklejasz skopiowany adres i zamykasz nawiasem kwadratowym
[ url = adres strony].....
w miejscu kropek wpisujesz tekst, który będzie się świecił na zielono, a po nim bez spacji wpisujesz [ /url ]
całość będzie wygladac tak
[ url =adres strony ]cięcie moreli[ /url ]
"Moniu, Dragonko. Do 18.02 jest dobry czas na siew i sadzenie. Najlepszy termin do 12.02. Ja zaczynam swoje eksperymenty już dzisiaj od szpinaku, buraczków i cebuli. 13.02 planuję wysiew bakłażana,papryk, pora i selera (mam nadzieję, że nasionka z wymiany dotrą do mnie do tego czasu). Sałata i kapustne po 06.03, bo dopiero wtedy nastąpi kolejny dobry okres na sianie (myślę o 07.03).
W marcu dobry czas na wysiewy to od 7 do 18. Dla warzyw owocowych wychodzi, że najlepsze terminy to 8-9, a potem 17-18.03."