Aniu my marzyliśmy o samej saunie...domek dumania miał być...zrobiliśmy wyceny....No i teraz jeździmy na saunę do miejscowego parku wodnego Miło taniej i bezobsługowo.... I jeszcze sąsiady naszych gołych dooopek nie będą oglądać
Gosia zastanawiam się nad ewentualnym zakupem jarzmianek. Możesz napisać swoją opinie o nich, wady i zalety, jak długo kwitną mniej więcej, jak wyglądają po przekwitnięciu, ewentualnie polecana odmiana. Mozna sadzić w miejscach eksponowanych, czy raczej przysłonięte jakoś?
folie mam tylko na bokach aby drewno nie ciągneło wilgoci. na spodzie mam siatkę przeciw gryzoniom i na to miałam gałezuie, trawę skoszona i kompst i ziemia
Danuś kiedyś Danusia pisała artykuł: https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/402-jarzmianki-kwiaty-jak-broszki ja moje mam w cieniu. lubię je bardzo. u mnei w cieniu po przekwtnięciu nawet liscie zdobią bo łodygi kwiatów ścianm aby się nie siały ale np. w słoncu liście szybko brzydna, to wtedy je ścinam byle kiedy i odrastaja choc już nei takie ładne
Czy wszyscy kombinują co by tu w przyszłości zeobić w miejscu placu zabaw. Też snuję plany.
Aniu to jest perspektywa za jakies minimum 12 lat to juz mi tuje urosną i toples będę latać