Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 09:20, 11 lis 2011

Ja też dziękuję Już zajrzałam. Jednak myślę że ten nasz domek wiele straci jak nie będzie miał tej drewnianej elewacji.
Sebek 10:45, 11 lis 2011

E nieee

Piękny ogród odwróci uwagę
nesa 11:56, 11 lis 2011

Nie będę obiektywna, bo sama mam elewację częściowo drewnianą (choć od niedawna, więc poza myciem nic z nią jeszcze nie robiłam ), ale uważam, że jest bardzo klimatyczna, mocno ociepla otoczenie i jest taka, hm.... rodzinna? A może po prostu tak mi się kojarzy, bo swoje dzieciństwo spędziłam w zwykłym, szalowanym drewniaku?

Wracając zaś do Twojego projektu - jak go zobaczyłam, to właśnie połączenie drewna i szkła mnie najbardziej zachwyciło. i takie wykończenie będzie się jeszcze piękniej prezentowało przy reprezentacyjnym ogrodzie
magnolia 18:18, 11 lis 2011

Mi tez szkoda by było zrezygnować z drewnianej elewacji.
malkul 12:28, 30 lis 2011

Witam Was Kochani Ostatnio gonię w piętkę,ocieplamy z mężem poddasze i robimy zabudowy KG , podwieszamy sufity, wszystko sami +teściowa Nie ma lekko Wczoraj udało mi się wreszcie wyjść trochę na ogród, kilka godzin podlewałam i zabezpieczalam co nieco na zimę. kopczyki też porobiłam I cóż musze dalej walczyć w środku domku. Nawet mnie mam chwilki by usiąść do projektu Tak bardzo czekam juz na ten moment.
Całuski dla Was Ogrodniczki i Ogrodnicy
hanka_andrus 12:31, 30 lis 2011

Trzymaj się,przyjdzie czas i na ogród......jak już porobisz te wszystkie udogodnienia wewnątrz domku.
My Ciebie nie poganiamy!Pozdrówka.
Gardenarium 19:30, 14 gru 2011

A ja w międzyczasie wynalazłam zdjęcie całkiem nowego domu, ale z już mocno nadwyrężoną elewacją z drewna.
Popatrz, o tym mówiłam.

Instagram Ogrodowiska
malkul 20:45, 14 gru 2011

Danusiu, faktycznie nie wygląda to dobrze. Coraz bardziej mi się odechciewa ale cały czas się wahamy, mnie jednak zainteresowały pozostałe fragmenty tego ogrodu ze zdjęcia.jest szansa spojrzec na wiecej ? Tak tylko pytam nieśmiało.
Gardenarium 20:50, 14 gru 2011

To skromny ogródek, małe roślinki i mało mam zdjęć. Proste linie. Trawy, hortensje, choina kanadyjska. Front jest ładny, ale nie mam zdjęć.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:51, 14 gru 2011

Powiem Ci, że elewacja drewniana jak pada deszcz tworzą się zacieki, drewno czarnieje. Trzeba ciągle go odświeżać żeby ładnie wyglądało.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies