Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

AlicyaLK 08:55, 17 cze 2014

Kazałaś na siebie czekać, ale za to jak nas nagrodziłaś wspaniały jest Twój ogród! Trawy przecudnej urody, geometria uspokaja, a powojnik zachwyca...
beta 09:36, 17 cze 2014

Gośka, jaki busz!!!..jak cudnie Ci to wszystko porosło...a trawnik z rolki?

Gosiu przypomnij co to za trawa przy tarasie?..trzcinnik?
iwka 10:09, 17 cze 2014

Dziewczyny, gdzie Wy zamawiacie kłosownicę na ogrodytraw.eu czy trawyozdobne.com. Właściciel ten sam? Pod tym pierwszym adresem mają w ofercie cały czas, a jak zamawiam to brak
malkul 11:04, 17 cze 2014

och romarzyłam się https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=420
malkul 11:06, 17 cze 2014

ja zamaiałam tu http://trawyozdobne.com/dzialy-2/sklep-online.html ale ja nie kupowalam przez stronę tylko wyslaalm emialem zamowienie bo ja miałam sporo wszytskiego. ale kontak bardzo trudny, obiecanki cacanki , historie zmyslone i małe sadzonki
malkul 11:15, 17 cze 2014

Dziękuję Wam za te miłe słowa, ochy i achy, zachwyty i westchniania, za szczęki na podłodze i pot na czole

Nieskromnie powiem:łechce mnie to

Beatko-trawnik z siewu
To trzcinnik

Anitko-napisz tu o tym jak łazi i jak sobie z tym radzisz
Napisz kiedy go sadzialaś, czy rośnie szybko i czy choruje?
I jaka cena?

Polinko-wreszcie i ja jestem jakąś królową, hihihihihihi
MERCI

Anno ostrojęzyczna - postaram się wstawić, ps.ja sama w szoku lekkim

AgaeM - mam ją drugi sezon , krótko czekałam ona rośnie jak głupia i bardzo wcześnie odbija po zimie

Marzenko
-seslerie pokaże ale ja mam malutką bo większość wsadziłam do donic z petnunią i petunie ją prawie zjadły i mam jeszcze dwie wywłoki na rabatkach bo docelowe miejsce jeszcze nie gotowe.

Paniprzyrodo-po zimie bukszpan miałam wstrętny rudy, dałam im potasu.

Mirelko-do zobaczenia w czwartek i przygotuj dla mnie michę pozimkowo-truskawkowego raju
magnolia 11:46, 17 cze 2014

Gosiu ale wszystko porosło! Ślicznie wychodzi!!!

Niesamowicie bujnie rośnie.
Kawał roboty odwaliliście i robicie to wzorcowo! Wszystko równo, w rytmach....
Soczystość zieleni najsoczystsza.

Niesamowite jak u Was rośnie, a jakim tempie i jak szeroko....
Pięknie, pięknie

Napisz o ścianach z trzcinników- dobrze się z nimi czujecie? Z tą wysokością? Za rok one będą bardziej zwarte, gęste, teraz jeszcze sa prześwitujące.

Z Krzyśkami w kłosownicy- przepraszam( znowu tu za niskie), ale ona chyba zaskoczyła wszystkich rozmiarami. Mam nadzieję że mebli w domu Wam nie zarośnie.

I klony śliczne.

hakuree na zdjęciu wydaje się niebieski- jest taki, czy biały, jak na hakuree przystało?- Mnie się on tam podoba.

Jarzmianki masz cudne ( zazdroszczę bardzo) i jeżówy krzepkie niebywale
Ech...

Enya73 11:49, 17 cze 2014

Gosiu, sumak 'Tiger Eye' rośnie dość szybko. Nie rozłazi się, ale pod jednym warunkiem - ma długie i płytkie korzenie, jak gdzieś je przytniesz,podczas sadzenia innych roślin, to odbija, ale sam nie tworzy odrostów. Dlatego warto go posadzić już na skończonej rabacie, gdzie nie będzie potem przeróbek.
Do tej pory nie miałam z nim żadnych problemów zdrowotnych.
Nic Cię kosztować nie będzie, bo dostaniesz ode mnie gratis sadzonkę, ale musisz po nią przyjechać To jest dobry pretekst do wizyty u mnie. Jestem na miejscu do 3 lipca

atena35 11:56, 17 cze 2014

zebra napisał(a)
A kłosownicę zmierzyłaś?

Zmierz i do Guinnessa napiszemy
ana_art 12:17, 17 cze 2014

jak miło wyjeżdżasz, wracasz a tam BUSZ wiem, wiem ze sam się nie zrobił i wiem że jak paczysz to się cieszysz
Widzę, że masz werbenę, jak uszczkniesz wierzchołki to się rozkrzewi i będzie więcej pąków i kwiatów