Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 06:43, 26 cze 2012

ewalm to fajną masz gromadkę wesoło musi u Was być. numer z malowaniem stóp-rewalacja.Bardzo mądrze ukryte arcydzieło, cały dzien mozna podziwiać
Madzenka 06:57, 26 cze 2012

malkul napisał(a)
Marteczko, za jedno wyszło 339zł. myślę że na taki design do przyjącia cena. I rozpinane na suwak tapicerki. byłam w sobote w galerii złote tearasy i tam facet ma w knajpce te krzesła , ponoc kupował je ponad pół roku temu i mówił że zadowolony, nawet dzinsy nie puszczją na to farby. sam ponoć w szoku. Oby się sprawdziło.

Krzesła super!!! To za za krzesla w Ikea 399 zł płaciłam...
A na dziecioki skóra najlepsza moźna czekoladą umazać i się doczyści. Ale polecam ciemne kolory......
Przerabiałam jednak krzesla z ekoskóry i mi się tyłek do nich kleił.... Dlatego kupiłam w Ikea skórzane.... Nie są designerskie ale mi pasują....
A Twoje maja nóżki emsowe super , chcialam sie spytać co masz na podlodze a to fota ze sklepu...pokaż koneicznie etażerke!!!!

Matko do rac się spóźnie....
malkul 07:07, 26 cze 2012

marzenko mówisz i masz
Ja mam zieloną

Każdą z tych trzech części można wyjąc i może stac osobno.
malkul 07:58, 26 cze 2012

marzena bo to Eames - Vitra. Model EPC DSR
Joaska 11:19, 26 cze 2012

Malkul, piękne wnętrza pokazuj więcej, Szefowa napewno sie nie obrazi , przecież wnętrza też wpływają na wygląd ogrodu tak że ścisły związek z ogrodem jest
agniecha973 11:30, 26 cze 2012

ewalm napisał(a)
no będę trzymać kciuki
ja mam jedno rysujące i dwa nierysujące, i niestety np. czarne arcydzieło wykonane kredką świecową nad łóżkiem oraz wyraźne ślady długopisu między klawiszami na klawiaturze
a ostatnio artystka, która wie że nie wolno po mazać po ścianach, książkach , zeszytach braci, ubraniach i meblach w desperacji rysuje sobie flamasterm np. na kółka kostkach albo cos wielobarwnego stopach, bo wie że pod skarpetkami nie widac i zostanie to wykryte dopiero przy wieczornej kapieli - a wtedy moja potrzeba spacyfikowania artystów w łóżkach jest tak silna, że ograniczam sie do zwięzłej reprymendy i przypomnienia że niedługo idzemy na bilans i "co powie Pan Dokror, jak zobaczy zielona skórę?"
ale rysowanie na kartkach to już nie to samo... pewnie za mało adrenaliny się z tym wiąże

Moja kuzynka smarowała ściany jak szalona, a teraz piękne obrazy maluje. Może nie ścigajcie tak, może jakaś tablica na mazaki na ścianie lub drzwiach, co?
ewalm 13:19, 26 cze 2012

malkul napisał(a)
ewalm to fajną masz gromadkę wesoło musi u Was być. numer z malowaniem stóp-rewalacja.Bardzo mądrze ukryte arcydzieło, cały dzien mozna podziwiać

no, fajną
podziwiać nie można - skarpetka zasłania
(domyć też nie można, może jutro się uda)
ewalm 13:22, 26 cze 2012

agniecha973 napisał(a)

Moja kuzynka smarowała ściany jak szalona, a teraz piękne obrazy maluje. Może nie ścigajcie tak, może jakaś tablica na mazaki na ścianie lub drzwiach, co?

e, nie bardzo się na to zanosi
potrzeba tworzenia i potrzeba przekraczania granic, to są jednak dwie całkiem różne potrzeby
ona się raczej wokalnie rozwinie niż graficznie, ma duże możliwości
stychaz 17:33, 26 cze 2012

malkul napisał(a)
marzenko mówisz i masz
Ja mam zieloną

Każdą z tych trzech części można wyjąc i może stac osobno.

Ja również przyłączam się do posiadaczy białych kuchni takiego Koziołka mam białego. Jest super
Madzenka 22:39, 06 sie 2012

NIe żałuj nam zdjęć z twoich wnętrz, proszę ....