Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

ewa004 14:50, 26 sie 2014

Link z kotami boski ,ale się z córciami uŚmiałysmy
Śliczności te kotki
popcorn 14:53, 26 sie 2014

zaglądam, trawki czadowe

pozdrawiam!
Basiula122 23:27, 26 sie 2014

Malkul,jestem pod wrażeniem, zestawu wypoczynkwego,zdradzisz jak zrobiłaś pod poduszkami, na których się siedzi?
Mam pytanie o olej do tarasu,masz teraz osmo,a wcześniej tikurillę, mozesz powiedzieć dlaczego zmieniłaś?
no i te trawy, co to są za trawy w donicach stalowych te z puszkiem ( rozplenica japońska) i te bez i te wzdłuż podjazdu,masz wogóle gdzieś opisane jakie masz trawy?

jutro pokażę mojemu mężowi Wasze dzieło, piękny ten tarasowy zestaw oj piękny
beta 07:50, 27 sie 2014

cześć...nowe zdjecia juz wczoraj widziałam, ale nie byłam zalogowana....cudnie Gosieńko...ciągla mam niedosyt tego Waszego ogrodu...mogłabym się gapić bez końca...uwielbiam

buziak
malkul 08:04, 27 sie 2014

Beatko - e tam niedosyt, to wszytsko przez Magnolię to ona mnei tak urządziła

Basiula-siadaj wygodnie i odpoczywaj, olej tikurilla się nie spisał, tak trawy to rozplenice, a wzdłuz podjazdu miskant Gracek

Karolcia, Syla, Ewa-całuski

Jolas- pokaz projkekt na swoim wątku bo wiem że ta twoaj projektantka zrobiła np fajowy projket dla Spirea więc możwe jednak masz fajnei zaprojektowane a to że inaczej niż więszość ogrodów na O. to akurat nei znaczy że źle, nawet wręcz przeciwenie pokaż i już

beta 08:06, 27 sie 2014

no to Ci powiem, że pięknie Cię urządziła...też tak kcem
leon60 08:13, 27 sie 2014

malkul napisał(a)

Jolas- pokaz projkekt na swoim wątku bo wiem że ta twoaj projektantka zrobiła np fajowy projket dla Spirea więc możwe jednak masz fajnei zaprojektowane a to że inaczej niż więszość ogrodów na O. to akurat nei znaczy że źle, nawet wręcz przeciwenie pokaż i już

Zgadzam się Jolas na pewno nie jest tak źle jak piszesz czekamy na Twój wątek
ana_art 08:15, 27 sie 2014

malkul napisał(a)
dziś deszcz nawet ja się nudzę
http://www.popularnie.pl/kocie-pozycje-podczas-snu/
http://www.popularnie.pl/10-niezwyklych-kotow/

ja wczoraj małam podobne zajęcie, oglądałam filmiki ze śmiesznymi zachowaniami kotów
Dzisiaj od rana u nas świeci słonko, nic że poranek rześki
ana_art 08:17, 27 sie 2014

jalos napisał(a)

Może i młody masz ogród, ale już widać w nim potencjał
Nie wiem, co zrobić z projektem. Strasznie długo czekałam na wolny termin u projektantki (znanej Ci na pewno z innego forum), a potem strasznie szybko go zatwierdziłam. Właściwie to obejrzałam pojedynczo zdjęcie każdej rośliny-podobały mi się, a niestety nie skupiłam się kompozycjach, kształtach rabat. Najważniejsze dla mnie było jak najszybciej posadzić drzewa i to niestety teraz się mści.
Mój ogród jest ogromnym wyzwaniem, ale to nie miejsce na moje rozterki.

Jola (?) nie łam się zakładaj wątek i pokazuj!
jalos 11:28, 27 sie 2014

malkul napisał(a)

Ale wszystko szybko rozszyfrowałaś

Musze zatem założyć swój watek. Podpowies, w którym dziale? Projekty czy nasze ogrody?