Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Majena 19:41, 22 mar 2015

malkul napisał(a)
Wino wypiłyście, chemię poleciłyście i porządku pilnowaliscie.
kochanie jesteście

Ja nietety stoczyłam straszliwą walkę.
Dwie wizyty w szpitalu i moja córcia coraz słabsza gasła w oczach, temepratury do stopni, nie jadła nie piła
Dosłownie Masakra jakaś. Płakałam i nie spałam od miesiąca.
Zaparałam sie i od lekarza zażadłam skierowań na wszytsko co mozliwe i częśc badań prywatnie.
I eureka.
Okazał się że ma obustronne zapalenie płuc, którego nie słychać na badaniu.
W szpitalu nei dalo sie doprosić badań, bo mowili że jakiś wirus temu szytskiemu jest winnień.DEBILE
Ale już wracamy do żywych i swiat znów zaczyna się kręcić
WNIOSEK: O zdrowie zadbaj sam

ps. Zapomniałam dodac że jestem MEGA Wkurw....

Oj Gosiu zdrówką życze!!Moja mała tez od wtorku gorączkuje!i tez juz zaczynam panikowac!wiec wiem co przeszłas sciskam was kobietki
siakowa 19:44, 22 mar 2015

Masakra jak to sobie wyobrazam to az mnie ciarki na zmiane z podwyzszonym cisnieniem nawiedzaja.ale tak to jest ze trzeba byc specjalista w kazdej dziedzinie zeby pseudospecjalistom powiedziec co maja robic.... Zycze duuuuzo zdrowka!!!!!
Agania 22:39, 22 mar 2015

Życzę zdrowia dla córci, ja mam kontuzję z kolanem, już drugi ortopeda mówi co innego i komu tutaj zaufać, dobrze napisałaś, że samemu trzeba być czujnym
Wieloszka 10:14, 23 mar 2015

Gocha, dobrze, że już w domku i po wszystkim, ale co przeszłyście...

Ale widzę, że na adrenalinie jeszcze jesteś, bo tyle co zrobiłaś ostatnio w ogrodzie, to na miesiąc pracy by wystarczyło
Moja donica też się wreszcie muruje Czekam na fotki Twojej. A te donice które masz przy tarasie - od góry nie są niczym zakończone? Bo dyskutuję z M. nad wykończeniem naszej donicy (ale ona będzie murowana) i zastanawiamy się, czy nie będą się robić na ściankach zacieki od wody? Jak to jest u Ciebie? i w ogóle czym masz wykończone ścianki? Jakimś tynkiem?
AlicyaLK 12:29, 23 mar 2015

Witaj wiosennie Kokoszko mam do Ciebie pytanko... pamiętam jeszcze z zeszłego roku,że masz taki piękny łan jeżówek... powiedz mi proszę, jak gęsto go sadziłaś i czy to było w dwóch rzędach,czy jeszcze inaczej? Zadowolona jesteś w ogóle z tego rozwiązania? Całuski i z góry dziekuję za pomoc
beta 12:33, 23 mar 2015

odcisk palucha zostawiam

komentować zachowania naszej służby zdrowia nie będę....szkoda gadaniny....

zdrówka życzę
malkul 09:01, 24 mar 2015

alicjo- jeżżówki sadziłam w rozstawie 0,4x0,4 w jednym pasie ale czaem mam jeszcze przeplecione obiedka lub jarzmianką wiec tak jakby co jakiś czas są rzadzej
malkul 09:06, 24 mar 2015

Wieloszka napisał(a)

... A te donice które masz przy tarasie - od góry nie są niczym zakończone? Bo dyskutuję z M. nad wykończeniem naszej donicy (ale ona będzie murowana) i zastanawiamy się, czy nie będą się robić na ściankach zacieki od wody? Jak to jest u Ciebie? i w ogóle czym masz wykończone ścianki? Jakimś tynkiem?

ja mam z blachy więc nie mam żadnego tynku, wykonczenie mam tak jakby zagięcie blachy do środka i ocieplone.

Mam zdjecia jeszcze robocze , ale pokażę:
,tu widać na zdjeciach środek tej nowej co przy ognisku będzie, tam tez będzie lama , któą mój Em zrobi (taki świecący słupek) dlatego jest też prąd podprowadzony w środku.

malkul 09:09, 24 mar 2015

Czeresnie wywalone
W zamian wsadzone są dwa derenie florida (zgodnie z Marty projektem) i musze im jeszcze "uszyć skarpety". Derenia jednego wczoraj u kapiasa udalo mi się dokupić bo mi brakowało do pary.
dzis jadę do pisarzowic po cisy.

siakowa 09:10, 24 mar 2015

mniam