Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

magnolia 00:06, 11 kwi 2015

osobno!- za rok każda będzie 3 razy większa niż teraz. Co 45 cm
Łobuzica- lawendę w prysznicu sadzi!- nie bedzie wygodnie wam brac ten prysznic. Chyba że będziecie się nacierać lawendą zamiast kąpieli.

atena35 10:03, 11 kwi 2015

Kokoszkę popodziwiałam. Magnolię pozdrawiam i lecę do mojego ogrodowiska w realu
ewa004 16:37, 11 kwi 2015

Lawenda viva jest ślicznego pokroju i po zimie wygląda świetnie ,ani ździebełka suchego .
Ja mam Vivę z obi i taką z ryneczku ,nie ma porównania
jalos 17:05, 11 kwi 2015

magnolia napisał(a)
osobno!- za rok każda będzie 3 razy większa niż teraz. Co 45 cm
Łobuzica- lawendę w prysznicu sadzi!- nie bedzie wygodnie wam brac ten prysznic. Chyba że będziecie się nacierać lawendą zamiast kąpieli.

Skoro niektórzy mogą trzymać karpie w wannie to dlaczego nie trzymać lawendy pod prysznicem???
Naprawdę nikt nie trzyma lawendy pod prysznicem????

A serio to nie wiem z czym ją połączyć - jak zwykle, mimo, że przyrzekałam sobie, znów robię spontaniczne/chaotyczne zakupy (dziś kupiłam carexy evergoldy i ice dance - chyba pójdą pod prysznic do lawendy - taka ze mnie ogrodniczka jak z koziej....

Gosia, sorry, za OT.

nicol21 17:52, 11 kwi 2015

A mówiłam że cudnie u Ciebie? Kiedy rozpoczynacie ogniskowanie w pobliżu extra pergoli?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Madzenka 20:41, 11 kwi 2015

ewa004 napisał(a)
Lawenda viva jest ślicznego pokroju i po zimie wygląda świetnie ,ani ździebełka suchego .
Ja mam Vivę z obi i taką z ryneczku ,nie ma porównania

Do czasu, po kilku katach sie zestarzeje i juz nie bedzie taka ładna po zimie...
malkul 12:35, 12 kwi 2015

nicol21 napisał(a)
A mówiłam że cudnie u Ciebie? Kiedy rozpoczynacie ogniskowanie w pobliżu extra pergoli?

miał byc dziś obiadek ale chlodno jest
rano mąż umył zestaw mebli tarasowych i wypilismy po piwku i zjedlismy z dziećmi ciacho więc sezon tarasowy rozpoczety.
A ognisskowy chyab juz ze 2 tyg temu tez bo w niedzielę robilismy sobie obiadek dla nas włąsnie tam czyli kiełbaski były i warzywka.

Wczoraj cały dzień od świtu do nocy tyraliśmy w ogrodzie. wreszcie wzięlismy sie za tyły. Powoli zaczyna to wyglądać ale duzo jeszcze do zrobienia.
malkul 12:35, 12 kwi 2015

Madzenka napisał(a)

Do czasu, po kilku katach sie zestarzeje i juz nie bedzie taka ładna po zimie...

masz jakieś doświadzcenie w tej kwestii? to po ilu latach mam sie spodziewac paskudztwa?
malkul 12:36, 12 kwi 2015

aga raczej wątpię żeby twoja rozplenica padła. daj jej czas
siakowa 12:37, 12 kwi 2015

pozdrawiam wiosennie dzis wietrznie co? rozbestwiła nas wczorajsza pogoda