Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

magnolia 15:49, 16 kwi 2015

Gośka ale paskudnie! Cholewka nie wiem do której foty wzdychać....
Zbiorowo do wszytskich, pojedynczo....albo od razu wyprowadzić się do bloku , koniecznie bez balkonu nawet....

I jeszcze ten taras z meblami- musiała pokazać, baba jedna.
za mało hiacyntów. na jesieni kupuj hiacynty hurtem- niech tam się świeci na całej rabacie, nie tylko po brzegach.
Chyba że jestes jak moja siostra co twierdzi, że hiacynty kojarzą się jej z ....fallusem. W sumie cos w tym jest, ale trudno, będzie hodowla fallusów.

Do donicy przy ognisku może gdzieś jeszcze wrzucić powojnika co się zwiesi na ściankę?- takiego małego, może być powtórzony hakuree- to jest strefa 4 przemarzania, więc powinien dac radę zimą. Czy już bez kombinacji wolisz?

magnolia 15:49, 16 kwi 2015

myslałam że się nie wysłało, ale jednak tak.

Ensata 16:55, 16 kwi 2015

magnolia napisał(a)
Gośka ale paskudnie! Cholewka nie wiem do której foty wzdychać....
Zbiorowo do wszytskich, pojedynczo....albo od razu wyprowadzić się do bloku , koniecznie bez balkonu nawet....

I jeszcze ten taras z meblami- musiała pokazać, baba jedna.
za mało hiacyntów. na jesieni kupuj hiacynty hurtem- niech tam się świeci na całej rabacie, nie tylko po brzegach.
Chyba że jestes jak moja siostra co twierdzi, że hiacynty kojarzą się jej z ....fallusem. W sumie cos w tym jest, ale trudno, będzie hodowla fallusów.

Gratulujemy siostrze męża, partnera Przy okazji, moja koleżanka na moje kręcone bukszpany mówi " Znowu ciachnęłaś kutasiki"
Tess 17:01, 16 kwi 2015

malkul napisał(a)
Moczę papu gołębie

Ja to mam dzisiaj zaskok... szachisty. trzy razy czytałam, zanim zrozumiałam
ewakatowice 17:27, 16 kwi 2015

Znowu mogę sobie powzdychać bezkarnie dl Twojego ogrodu.
Uwielbiam Cię!

PS. Teraz piszecie, że kanciki to wiocha jak już je wyszarpałam?

A mnie się podobają bo ja jakoś odwrotnie działam 
Enya73 18:35, 16 kwi 2015

leon60 19:52, 16 kwi 2015

wiosna na całego i planów kupa jak zwykle u Ciebie podziwiam
nawigatorka 20:32, 16 kwi 2015

Jak Jej nie ma to nie ma a jak jest to nie ogarniasz. ja tez muszę sobie takie dobrze do donic zrobić (wyślę M na giełdę). Dobrze, że moje donice w cieniu.
Jak wymyślisz coś dla dzieci to daj znać bo i ja w tym roku chcę troche przestrzeni dla nich zaaranżować.
Ensata 21:10, 16 kwi 2015

malkul napisał(a)
ale miałaś w słońcu czy w półcieniu?
Parokrotna próba wykazała, że w pełnym słońcu, taras od południa, mimo podlewania trafiał je szlag. Odpuściłam sobie, mniej słoneczne miejsce rosły super. tzn, szlag, brzydły, klapały im kwiaty. Wysadzone do gruntu, w następnym roku znowu były ok. Teraz będę miała żagiel, to znowu spróbuję
malkul 22:07, 16 kwi 2015

Marta obejrzałam sobie u wujka googla te fallusy. no i w sumie lubie je pomysle czy jesienią nie nakupowac tych fallusów sobie.

Ensata,Alex-cos czuję żę mi padna te hortki bo ja mam cały dzien prażok. no cóz wtedy podummam nad czyms mniej obsługowym.

Nawigatorko-a pewnie -zrób sobie dobrze

Ewcia- nie piszę że kanciki to wiocha tylko że jestem smierdzący leniuch. a twoje kanciki az poleciałam zoaczyc i podziwiam tę robotę, pięknie to zrobiłaś. zazdroszczę

Tessiu- wolę się nie domyslać co tam wyczytywałaś

Beatko- prawda że bez przesady z ta pracą

pozdrawiam wszystkich