Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Gabrysia_ 10:55, 17 kwi 2015

Gosia jak zawsze super
Kuba 11:00, 17 kwi 2015

Pilników wam się zachciewa A bosą stopą po ziemi nie łaska? i masaż i piling i tarka, za darmo i ogród zrobiony
aleksandra_g 11:01, 17 kwi 2015

malkul napisał(a)
Off topic
kupiła sobie takie ustrojstwo do stóp http://www.rossnet.pl/Produkt/Scholl-Velvet-Smooth-elektroniczny-pilnik-do-stop-z-krysztalkami-diamentu-1-szt,333156,1856,5870

i jestem wściekła jak osa żem tak głooopia gąska

dziadostwo, stracona kasa

a ileż mogło być za to cudowności do ogrodu!

ha ha na mnie też podziałała reklama i nosiłam się z zamiarem kupna dzięki Gosiu!
Hogata 11:01, 17 kwi 2015

Nie dość że oko można w ogrodzie pocieszyć, to jeszcze się dowiedziałam że kryształki diamentów to do d..., a miałam miałam kupić.
To forum jest superaśne
Wieloszka 11:08, 17 kwi 2015

malkul napisał(a)
Pierdołki z saskiej stodołki

Podoba mi się ten grab przy tarasie - bardzo! Będziesz go jakoś formować?
Horti w donicach pięknie wyglądają, ale u mnie zawsze są przypalone przez słońce. Masz na to jakiś patent, bo widzę, ze stoją na środku tarasu?
Poczytałam ambitny plan życiowo-ogrodowy, ostatni punkt będzie najtrudniejszy do zrealizowania - będzie Ci szkoda własnego potomstwa
Ja już wiem, że z mojego planu przynajmniej połowa się nie uda...

Gosia, nie chcę studzić Twojego zapału, bo nowy sprzęcik jest super fajny - mam zresztą podobny. I dlatego wiem, że do cięcia bukszpanów się niestety nie nadaje - kaleczy listki i po jakimś czasie one obsychają i rośliny wyglądają, były chore...
Wieloszka 11:10, 17 kwi 2015

magnolia napisał(a)

Mam tylko jakieś paskudy, i Ola mi dyszy w kark że siadałam przed swoim lapotem a przeciez ona potrzebuje baaardzo go

przewalanka - za gęsto było, teraz będą rzędy z odstępem. Ciekawe czy nie będę żałować
i kawałek zrobiony:

Magnolio! Ty i rzędy!!! Jakaś nowość to jest!
Jak dla mnie CUDOWNIE
Mala_Mi 11:21, 17 kwi 2015

Wybierz tylko te mięsiste kłącza. I powodzenia Daje sie ja wyplewić.. bo ja tak robiłam już nie raz.. ukorzenia sie bardzo płytko.
kamasja 11:24, 17 kwi 2015

Gosia Ty masz zwykłe czosnki czy giganty, bo moje mają jakieś takie "chude" liście(te z Lidla purple cośtam) a Twoje wyglądają tak okazale. I jeszcze jedno pytanko gdzie się kupuje te bitelsy?
kamasja 11:25, 17 kwi 2015

A zapomniałam, że meble z fotoshopu-przecudnej urody niedościgniony wzór(może szybko Ci się znudzą?)
malkul 11:31, 17 kwi 2015

Kuba napisał(a)
Pilników wam się zachciewa A bosą stopą po ziemi nie łaska? i masaż i piling i tarka, za darmo i ogród zrobiony

miało by sens i owszem ale za czasów budowy, teraz za póxno