anuska2507
08:23, 12 kwi 2021

Malutkie, bo w zeszłym roku ukorzeniane, 2 razy przesadzane i jeszcze przycięte bidulki
 tak, jeśli odbiją, to mam zamiar zrobić z nich kulki. Z tymi przy różach i wrzoścach było łatwo, bo gdzieniegdzie mogły być wsadzone po 2 gałązki, więc szybko się zagęściły. Cięłam na pewno 2 razy w sezonie, może nawet 3. Podobno tnie się w miesiącach z literką "r" i tej zasady się trzymam
 tak, jeśli odbiją, to mam zamiar zrobić z nich kulki. Z tymi przy różach i wrzoścach było łatwo, bo gdzieniegdzie mogły być wsadzone po 2 gałązki, więc szybko się zagęściły. Cięłam na pewno 2 razy w sezonie, może nawet 3. Podobno tnie się w miesiącach z literką "r" i tej zasady się trzymam  

już chyba ostateczny
 już chyba ostateczny bo planujemy zrywanie darni pod rabatkę po prawej stronie. Muszę tam rozplanować jakieś drzewa, ale niezbyt rozłożyste, żeby nie zacieniły mi warzywnika.
 bo planujemy zrywanie darni pod rabatkę po prawej stronie. Muszę tam rozplanować jakieś drzewa, ale niezbyt rozłożyste, żeby nie zacieniły mi warzywnika.