Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród zacząć czas.

Ogród zacząć czas.

MartaCho 09:25, 24 sie 2026

Kolkwicja przycięta, wygląda całkiem nieźle.

LIDKA napisał(a)
Faktycznie ciemna . To się tetrisy szykują.

To dobrze że już koniec z takim podejściem M bo nie wiadomo co męczy beardziej. Czy to on robił ten remont? I co zmieniałaś ?

Oj tak, tetrisy koniecznie potrzebne. W tym roku urlop z opóźnieniem dopiero początkiem września, więc po powrocie będę tam działać.
Nie, eM nic nie robił w ramach remontu, nawet wszelakie plany i zakupy były po mojej stronie- on ma taki zwyczaj, żeby wszystko krytykować, jak już jest zrobione. Nie wcześniej. Echhh, temat rzeka. A jak jest jakaś rzecz, co do której ja akurat nie jestem przekonana, to jemu się akurat podoba

Tak, czy siak, jeszcze nie jest skończone, jak się pozbędę wszelkich kartonów i zabezpieczeń z podłogi, to się chętnie kilkoma zdjęciami podzielę- było malowane, tu i ówdzie tapetowane, nowe lampy itp. Odchodzę od wszechobecnych bieli i szarości. Nadal jest spokojnie, ale pojawił się też kolor
MartaCho 09:30, 24 sie 2026

Co by nie patrzeć na bałagan w domu, weekend spędziliśmy w tak zwanym przez moją córkę- Bezinterneciu