Ogród u stóp klasztoru
07:12, 18 lis 2014
Takie letnie zdjęcia od razu pozwalają zapomnieć, że to listopad i myśli ku planowaniu lecą 

Sobie ciut wędruję do tyłu... i czytam, że rewolucji ciąg dalszy.
Ścieżka z frontu fajnie wygląda.. i tak jak Sebek zauważyłam, że trawka już pięknie zielona.
Przetacznikowiec apollo- jest zajefajny.. jednoroczny??
I piesa po operacji.. mam nadzieję, że nic poważnego i będzie żyłą długo i zdrowo.
Alinko, wspaniałe kolory u Ciebie i czytam że działasz po trochu a do przoduU mnie stagnacja na całego. Taki mam trochę zamotany tydzień pracy, ostatnio ciągle w weekendy z przeziębieniami walczę. Dzisiaj tylko met łopatą zruszyłam i posadziłam kwiatostany rozchodnika Twojego. Będzie znowu go więcej, bo go lubię
Cudownie płomienna jesień u Ciebie!
Przed tujami Iwonka zdjęcie u iwk 4 zamieściła z ogrodu Any
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/74/743583/original.jpg
tu masz pościk Iwonki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5043-malymi-krokami-bo-wlasnymi-recami?page=56#post_2
Propozycja nr 1 - umbraculifera wysoko szczepiona, żeby koronę powyżej tujek miała
Wszystko ma swoje znaczenie w życiu, tylko my nie zawsze jesteśmy w stanie w porę zrozumieć znaczenia. Ufność jest ważna ... w ludzi i w Boga. (To ostatnie dla wierzących)
Kamila dzięki za udzial u mnie w dyskusji dot. drzew.
Pozdrowienia zostawiam
Iwonko zaglądam, pozdrawiam.
Niestety już koniec weekendu
No i nie wiem, czy ukraść, bo potem to chyba i tak u siebie nie będe mogła znaleźć
Aga, ciężko mi doradzać w sprawie róż, bo jednak małe mam obeznanie w odm. Wiem tylko co nieco o tym, co sama mam. Nie wiem o jaki odcień różu chodzi i czy wśród moich są takie, które ci odpowiadają. Ja jestem zadowolona z Baronesse, Mariatheresia, Natasha Richardson, Leonardo da Vinci. Nie chorują i są cały czas ładne. Te mogę szczerze polecić. Innych nie znam. Są lepsze specjalistki. Wiem jedno - The Fairy mi się nie widzi przez to, że jest taka przytłaczająca wszystko, za ciężka jak dla mnie.
Agnieszko...piękny widok, oczu nie mogę oderwać...
Buziaki...
Tyle propozycji co do rabaty...że ja wymiękam.
Doczytałam jeszcze u Ciebie, że klony niby szybko liście zrzucają...?!
To ja nie wiem co mam za klony, że dopiero w tym tygodniu zrzuciły u mnie...
a wszystko wokół juz daaaawno goluśkie.
Podczytuję z zainteresowaniem.
Takich informacji jakie tu się w dyskusjach pojawiają to w żadnym opisie, czy artykule się nie znajdzie
Aguś miłego tygodnia
Też bywam regularnie choć nie zawsze głos zabieram
Buziak na dobranoc :*
No i piękna jest i panią cieszyi mnie teżz
![]()
Dobrej nocki
Naumiesz się, zobaczysz
No ja Wam zazdroszczę, że takie uzdolnione jesteście.
Czekam na zdjęcia
Byłam, nadrobiłam zaległości w pędzącym wątku i pozostawiam ślad
Wianki wymiatają...muszę i ja się zabrać do wiankowania
Violka przeczytałam na szybko.
Wiem, że Cię te serby teraz denerwują. ALe szkoda nerwów, daj im czas do wiosny. Kupowałaś wszystkie w jednym miejscu i w jednym czasie?
Jutro zajrzę Ci na moje co są kupowane w różnym czasie czy mają identyczny kolor, czy się różnią
Podczytuję z zainteresowaniem.
Takich informacji jakie tu się w dyskusjach pojawiają to w żadnym opisie, czy artykule się nie znajdzie
Casting na małe drzewka będzie
Kasiu dla mnie hortensje z trawami, tego buczka na środku chcesz dać?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2419-wszystko-o-czym-marzysz?page=270
Było też kiedyś zdjęcie, nie pamiętam u kogo, limki z grackami, a wanilki z miskantem variegatus. Ale teraz sobie nie przypomnę