A ja jeszcze nie wymyśliłam nic sensownego z notowaniem. Na razie pozakładałam kilka folderów z nazwami ogrodów i tam wklejam inspiracje oraz teksty wklejone do Worda. Tylko skąd ja będę pamiętała, gdzie czego szukać?
Może wydrukuję najważniejsze i włożę do skoroszytu jakiego? przydałby się spis jaki z numeracją stron wtedy
Przyszłam zobaczyć, czy już Ci lepiej, bo mi słowo dół, czy dołek przez Ciebie u kogoś napisane wpadło w oko... Ale widzę, że już dołek zasypany Serby z pewnością się wyrównają. Na razie patrz przymrużonymi oczami, to pomaga lepiej widzieć w i takich sytuacjach
Hej, widzę, że nie odpuściłaś i wykorzystałaś sprzyjające warunki, świerki posadzone i będzie fajna z nich ściana, "zaszkółkujesz" te pozostałe na wiosnę i będzie już lepiej.
Faktycznie do końca sezonu pracowałam, w sobotę było już bardzo zimno, ale uparłam się, żeby coś jeszcze zrobić bo na wiosnę mam dużo nowych planów do zrealizowania
W najbliższym czasie zrobię jakiś porządny rysunek (rzut) tego co mam w ogrodzie i będę planować kolejne wiosenne nasadzenia. Mam już posadzone tuje i świerki jako ramę ogrodu (na razie bez frontu, ale front musi czekać z powodu planowanych wykopów) i chciałabym w miarę możliwości dosadzić coś przed nie. Trochę roślin już mam, trawy muszę dokupić w dużych ilościach , no i trochę róż na dobry początek. Mam w głowie mętlik, ale dużo inspiracji znajduję w Waszych ogrodach. Coś wymyślę przy Waszej pomocy. Ale bez rysunku ani rusz; zdjęcia nie obejmują całości. Pozdrawiam wszystkich zaglądających