Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

bdan 10:52, 17 lis 2014

No i nie wiem, czy ukraść, bo potem to chyba i tak u siebie nie będe mogła znaleźć
Viola 12:01, 17 lis 2014

bdan napisał(a)
No i nie wiem, czy ukraść, bo potem to chyba i tak u siebie nie będe mogła znaleźć

Ja ważne informacje dodatkowo zapisuję z zeszycie (tzn. stronę, nie tekst) bo nigdy nic nie mogłabym znaleźć
Iwk4 12:34, 17 lis 2014

A ja jeszcze nie wymyśliłam nic sensownego z notowaniem. Na razie pozakładałam kilka folderów z nazwami ogrodów i tam wklejam inspiracje oraz teksty wklejone do Worda. Tylko skąd ja będę pamiętała, gdzie czego szukać?
Może wydrukuję najważniejsze i włożę do skoroszytu jakiego? przydałby się spis jaki z numeracją stron wtedy
Viola 12:56, 17 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
A ja jeszcze nie wymyśliłam nic sensownego z notowaniem. Na razie pozakładałam kilka folderów z nazwami ogrodów i tam wklejam inspiracje oraz teksty wklejone do Worda. Tylko skąd ja będę pamiętała, gdzie czego szukać?
Może wydrukuję najważniejsze i włożę do skoroszytu jakiego? przydałby się spis jaki z numeracją stron wtedy

No właśnie, mamy sporo cennych informacji
Kamajla 21:33, 17 lis 2014

Przyszłam zobaczyć, czy już Ci lepiej, bo mi słowo dół, czy dołek przez Ciebie u kogoś napisane wpadło w oko... Ale widzę, że już dołek zasypany Serby z pewnością się wyrównają. Na razie patrz przymrużonymi oczami, to pomaga lepiej widzieć w i takich sytuacjach
Viola 22:57, 17 lis 2014

Kamajla napisał(a)
Przyszłam zobaczyć, czy już Ci lepiej, bo mi słowo dół, czy dołek przez Ciebie u kogoś napisane wpadło w oko... Ale widzę, że już dołek zasypany Serby z pewnością się wyrównają. Na razie patrz przymrużonymi oczami, to pomaga lepiej widzieć w i takich sytuacjach

Ha,ha będę okulary zdejmować dzięki za troskę
laurowisnia 11:20, 18 lis 2014

Hej, widzę, że nie odpuściłaś i wykorzystałaś sprzyjające warunki, świerki posadzone i będzie fajna z nich ściana, "zaszkółkujesz" te pozostałe na wiosnę i będzie już lepiej.
Viola 12:38, 18 lis 2014

laurowisnia napisał(a)
Hej, widzę, że nie odpuściłaś i wykorzystałaś sprzyjające warunki, świerki posadzone i będzie fajna z nich ściana, "zaszkółkujesz" te pozostałe na wiosnę i będzie już lepiej.

Faktycznie do końca sezonu pracowałam, w sobotę było już bardzo zimno, ale uparłam się, żeby coś jeszcze zrobić bo na wiosnę mam dużo nowych planów do zrealizowania
Viola 12:43, 18 lis 2014

W najbliższym czasie zrobię jakiś porządny rysunek (rzut) tego co mam w ogrodzie i będę planować kolejne wiosenne nasadzenia. Mam już posadzone tuje i świerki jako ramę ogrodu (na razie bez frontu, ale front musi czekać z powodu planowanych wykopów) i chciałabym w miarę możliwości dosadzić coś przed nie. Trochę roślin już mam, trawy muszę dokupić w dużych ilościach , no i trochę róż na dobry początek. Mam w głowie mętlik, ale dużo inspiracji znajduję w Waszych ogrodach. Coś wymyślę przy Waszej pomocy. Ale bez rysunku ani rusz; zdjęcia nie obejmują całości. Pozdrawiam wszystkich zaglądających
yolka 19:45, 18 lis 2014

Przyjź zobaczyc moje stare włości