Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród w budowie - nieustającej 20:13, 29 paź 2013

Do góry
Masakra, że woda załatwiła Ci już tyle roślin.... A najdziwniejsze jest to, że ogólnie masz pochyły teren w ogrodzie i woda powinna spływać....
Śliczne zdjęcia pokazałaś, zwłaszcza, że teraz o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny Nostalgia próbuje mnie ogarnąć....Ale nie dam się
Ogród niby nowoczesny ale... 19:42, 29 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Te donice sa genialne I szare bardziej pasuja do domu i ogrodu

Sebuś, też mi się podobają...zdolny czasami ten mój M

Pszczelarnia napisał(a)
Wszystko sobie rośnie, nie tylko karmnik. Róże i dalie też. O donicach letnich nie wspomnę.

No właśnie...jeszcze rośnie

ewa004 napisał(a)
Heloł

helloł -)
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:27, 29 paź 2013

Do góry
No... tu jest prawdziwa klubokawiarnia.... Hasło Madżen.. i duża porcja śmiechu....

Sebek strzelił hasło miesiąca.... no leżę i kwiczę ze śmiechu..... ale obawiam sie , że Danusia odkopie kuchnię i łazienkę, ale zakopie salon, sypialnię, garaż z autem i coś tam jeszcze Zostanie stół z cisa

I zakopanie stresa... też dobre....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:48, 29 paź 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Kocimiętka jest cudna mnie skapło od Ani, nieplanowana się w ziemi schowałą i mam
a ja w sny wierzę.
Sebciu trzymaj się

Snów nigdy nie pamiętam....Ale moja Babcia wszystko wyśni....

Trzymam się.....przynajmniej próbuję, bo po prostu nie wyrabiam na zakrętach....A dziś jeszcze duuuużo nauki przede mną .....Ale oczywiście mamy przyjść do szkoły wyspani...Ciekawe jak.....Zresztą jutro i tak pewnie znów nam się dostanie, że nic nie robimy....Ale nie narzekam - zmykam....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:43, 29 paź 2013

Do góry
Tusiala napisał(a)
Przyszłam się przywitać hej obejrzałam tylko wizytówkę i spodobało mi się, że masz tak wszystko wypieszczone Piękne ujęcia robisz. Karmnik śliczny u Ciebie.
A tak w ogóle dopiero odkrywam ogrody na Ogrodowisku i muszę napisać, że wszędzie Cię pełno ;-P

Swego czasu chyba aż nadto....Teraz jest mnie zdecydowanie za mało, ale Danusia świetnie ogarnia sama Także rzecznik ze mnie już żaden...
Mój mały raj na ziemi :) 08:07, 29 paź 2013

Do góry
Sebek,
no przecież słynny grudzień 2012 , tuż przed świętami mój M z moim synem mieli dachowanie..... musiałam zmienić autko

Ewa,

bo życie jest piękne, gdy ma się wokoło życzliwych i cudownych ludzi

Irenko

dziękuję ! może następnym razem w szerszym gronie się uda...?

Aniu
z wielką przyjemnością się nimi dzielę , ale mam tylko te niedzielne ze spaceru i tarasu.... na ognisku było tak magicznie, że o fotach nich nie pomyślał....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:04, 29 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek ty to swoją własną kawalerkę zakopujesz? Środki trwałe i przedmioty nietrwałe też

Ja już chyba skończyłem Teraz będę odkładać na przyszłość Ale w porównaniu z Wami to u siebie raczej malutkie autko zakopałem...I nie mam tu na myśli Lamborghini czy Porsche

Teraz czytając post Danusi, stwierdzam, że w zeszłym tygodniu wykopała mieszkanie z ogrodu
Mój mały raj na ziemi :) 23:46, 28 paź 2013

Do góry
Anula....skoro mowa o autku - chyba zmieniłaś

Miło Was zobaczyć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:42, 28 paź 2013

Do góry
A ja dopiero wszedłem....ale od Ciebie tak trudno wyjść Nowy awatarek świetny
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:48, 28 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Co do tych kawalerek i innych srodkow trwalych.... to nie ma się co smiac Ale ogrody za to sa piekne

Sebek ty to swoją własną kawalerkę zakopujesz? Środki trwałe i przedmioty nietrwałe też
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 19:56, 28 paź 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
A nas w Janinie też już pustki...nie ma...
Ale to i dobrze...już jestem zmęczona sadzeniem tych cebulowych...a też mi jeszcze ok 100 zostało

Tak, jedyny ratunek dla nas to to, że już w sklepach nie ma, ha ha ha!!!

Pszczelarnia napisał(a)
Meldunek odczytałam. Że nadal ciepło ale halny (u nas urywa głowę).

Powoli się wycisza, ale były niezłe porywy. U Ciebie to się dzieje!

popcarol napisał(a)
u nas też wieje! dzisiaj nie posadzę krokusów, bo ciemno będzie do bani z tym przestawieniem czasu... bzdura jakaś..
pozdrawiam!!

No właśnie, kto to wymyślił. Niewiele dobrego to przynosi.

popcarol napisał(a)
wow jakie zakupy jeszcze1 co to janinka??
k.

Karolina, to nie zakupy, tylko meldunek z sadzenia. To na przodzie, to był minus. Tyle dziś dałam radę.

Gabriela napisał(a)
Janinka to Biedronka, ale nie mam pojęcia dlaczego i jaka jest geneza.
Cebulowy szał, każdy z nas ich pięćset miał ...., albo nawet więcej. Ja ciągle czekam na swoje czosnki, zamówione za morzem, a tam teraz huragan, mam nadzieję że mi ich wicher nie porwie.

Geneza: chyba Sebek sprawdził jak jest biedronka po portugalsku i przerobił na blisko swojsko brzmiące. Stąd Janina.
Gabrysiu, a dlaczego az zza morza muszą jechać te Twoje czosnki? Jakieś specjalne odmiany?
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:26, 28 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Wyszło po prostu genialne Jednak ze żwirkiem jest całkiem inaczej Choć cięcia i tak będę współczuć

Dojdę do wprawy, potem podeschnie i eMuś wyodkurza
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:59, 28 paź 2013

Do góry
No to dziś kulturalnie jadę dalej z odpowiedziami
Irenka - raczej ja wymienią na inną... tylko kurka na wacie musi być mocowana w gruncie.. szlag.. i psa mać.. niech żyją fachowcy...

Sebek - głupio się śniłeś.. ale przeżyłeś .. i ja też

Ania Ogrodoterapia- nie lubię białych kamyków.... mam taki przy oczku i sie sprawdza, a na jednej rabacie mam biały i pozwalam mu sie już wymieszać z gruntem.. bo zachodzi zielonym.. i się nie podoba... Zresztą do ścieżki biały by nie pasował

Aga - zgadzam sie z Tobą w zupełności... a doniczek nie chcę żadnych z wyjątkiem tych co mam gierczusiowych.. bo ja i tak nigdy doniczek nie podleję na czas i mam potem takie byle co...... kfiotki mam w ogrodzie, w donicach nie muszę ich mieć Poza tym doniczki są czasochłonne, ja uciekam od takich rzeczy.. piękne aranżacje doniczkowe podziwiam u innych.. i musi wystarczyć... wczoraj zachwycałam się aranżacja Madżen.... ślicznie chryzantemy Ślicznie zestawione.. bajka .. ale ja tak nie potrafię i nawet nie próbuję

Ciociu Małgoś - myślałam że nie lubi kopać.... i nie lubi, co nie znaczy, że nie próbuje.. ale pokopał i sie wycofał... to już sukces... no płotu wokół nowej rabaty danusiowej to nie strawię... barierka i płot.... chyba sie wtedy pochlastam.... nożem do ciasta.. oj taka piosenka była

Basiu - opcja mówi, że donice zamiast barierki.. bo jedno i drugie mnie chyba by dobiło... ja nie estetka, ale też mam granice wytrzymałości... estetycznej Barierka się nie podoba, innej zamocować nie ma jak, wiec pomyślałam o donicach..... ale to jest pierwsza myśl...... jakich mam wiele

Agania - ma to jedna zaletę, że jak nie wie .. to i sie nie wtrąca Wracam do wizytówek by przypomnieć sobie jak wygląda Twój przedogródek, bo jeszcze mi sie miesza... wiem, że masz ładnie A geografia ogrodu.. w czasie sie opanuje
Ogródek na trzy lata 15:46, 28 paź 2013

Do góry
Przepiekne zdjecia zrobilas, zwykla kora nawet potrafi zachwcic
Ogród niby nowoczesny ale... 15:41, 28 paź 2013

Do góry
Te donice sa genialne I szare bardziej pasuja do domu i ogrodu
Wszystko o czym ... Marzysz 15:28, 28 paź 2013

Do góry
Nowa rabata podobuje mi sie bardzo Macham!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:16, 28 paź 2013

Do góry
Niesamowite, ze te jednoroczne tak sie u Ciebie trzymaja Macham
Ogród w skali mikro :) 15:14, 28 paź 2013

Do góry
Kalosze swietne Tez mam, ale niezbyt pokazowe
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:03, 28 paź 2013

Do góry
Co do tych kawalerek i innych srodkow trwalych.... to nie ma się co smiac Ale ogrody za to sa piekne
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:55, 28 paź 2013

Do góry
Nie wiem w jakich okolicznosciach Ci sie snilem, ale mam nadzieje, ze bede caly Byle do czwartku, bo w piatek swieto...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies