Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Konstancja30 22:58, 28 paź 2013

rewolucję widziałam na własne oczy ... pomimo tłumaczeń co i jak czekam na fotografie bo choć sobie zwizualizowałam ... mocno trzymając się linii sznurków wytyczających nowe kształty ... to ze żwirkami się pogubiłam ...

i wiecie co ... ten ogród wygląda świetnie nawet w czasie przewrotu ...

Danusiu ... chciałam podziękować Tobie i Witkowi ... po całym dniu pracy ... rewolucyjnej pracy ... i przed wieczorem dla syna w dniu jego urodzin ... znaleźliście chwilę by z nami posiedzieć ... to było bardzo miłe ... dziękujemy ...
Rench 23:04, 28 paź 2013

O ! nowy avatarek
Gardenarium 23:08, 28 paź 2013

Dziękuję Wam za tak liczne, liczniusie odwiedziny Ja dzisiaj tylko w podzięce zmieniłam awatarek w IrenkoMiłkowym szalu jestem

Mam kilka ważnych publikacji w grudniowej Magnolii, aż dwa nasze ogrody będą, więc mam robotę z opisywaniem wizualizacji Kiedy ja to zrobię skoro już prawie północ?

A w sprawie rewolucji to teraz zbieram materiały ekskluzywne, jak to pisze Ania asc. Zakupiłam trzy wielkieeeee świerki, wielkie naprawdę, wielką kulę z cisa jak stół normalnie. Przyjadą w czwartek rano

A dzisiaj po pracy i po ciemku pograbiłam ulicę, bo choć wczoraj była czyściutka jak nie wiem co, to dzisiaj rano ukazało się pobojowisko, aż Maja, która mnie dzisiaj nawiedziła powiedziała, o jejku chyba Danusia gdzieś wyjechała, taki bałagan. No więc zmobilizowałam się i po nocy pozbierałam liście do worów, potem pojechałam z Kropką do lekarza i jak wróciłam, apiać to samo. Sąsiad z naprzeciwka liści nie grabi i wszystko z klona leci na moją stronę. Chyba mus sąsiada ograbić z liści

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:10, 28 paź 2013

Tulipanowiec goły, buk prawie goły, miłorzęby gołe. A z ulicy leci wszystko co się nawinie. Normalnie nie mogę Huk roboty, dobrze, że mam lampy uliczne.

Instagram Ogrodowiska
barbara_kraj... 23:27, 28 paź 2013

O jej! Robota na pół nocy? A te liście to wina wiatru, nie usprawiedliwiam przez to sąsiada, ale mógłby się zawstydzić
Odpuść sobie, Danusiu, jutro też jest dzień
Loosiuu 23:32, 28 paź 2013

Dasz radę! Całe Ogrodowisko Cię wspiera!
Ta kula z cisa to będzie dopiero szał!
Czekam do czwartku.
Gardenarium 23:36, 28 paź 2013

Ale Was dzisiaj siedzi po nocy.

Gardenarium, monteverde, barbara_krajewska, kaisog1, Gabriela, Dasia, Loosiuu, Marzena2007, kwiatholandii, mira, Kasiek, eliza3, trafo, Wrzos, jolka, JoannA, safikey, mynarka, bacha2224, wietrzyk, Katkak, mar_za, Zielona, Agawita, nicol21, Joan - niezła grupa nocnych marków

Liście Basiu grabiłam do ósmej, teraz mam papierkową robotę. Opisywanie projektu

Instagram Ogrodowiska
Zielona 23:38, 28 paź 2013

a siedzę... a czytam.... a podziwiam... a marzę... i pozdrawiam
monteverde 23:40, 28 paź 2013

Ja nadrabiam zaległości w czytaniu wątków a z klonowymi liśćmi miałam to samo od strony ulicy, ale mam odkurzacz więc szybciutko sie zbierało, a teraz wszystkie się pocięte kompostują Też przychodzę po ciemaku z ogródka
Do twarzy Ci Danusiu z tymi różami
Sebek 23:42, 28 paź 2013

A ja dopiero wszedłem....ale od Ciebie tak trudno wyjść Nowy awatarek świetny