Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...
13:34, 11 cze 2012
mira, madzioskoczek, bialofiolet - dziewczyny dziękuję Wam za dodające skrzydeł słowa 
Diana - chyba zacznę chować na noc skrzyneczkę i świecznik.... hahahaha... żartowałam
Basiu - dziękuję
Bardzo miło, kiedy coś, co robisz, podoba się jeszcze komuś
Widziałam Twoje tawuły i naprawdę będzie ładnie, jak się rozrosną
One są podobno bezproblemowe, więc i u mnie na pewno znajdą jeszcze gdzies miejsce...
monitko - nic nie szkodzi
jak się zbytnio rozrosną to zamiast kulek będzie żywopłocik
a na kawkę na tarasie nieustająco zapraszam... daj tylko znać, jak będziesz w L. 
Pomocnik niestety bardzo chce "pomagać"... piszę "niestety", bo wiadomo... wszystko trwa 10 razy dłużej
jotka, Lena - ślicznie Wam dziękuję
takie pochwały sprawiają, że się rumienię... ale jednocześnie jeszcze bardziej mi się chce 
Marta - nawet nie wiesz, ile dla mnie znaczy komplement od Ciebie na temat zdjęć... dziękuję
Staram się bardzo... ale doskonale wiem, że daaaaaaleko im do ideału... no i sprzęt mógłby być lepszy
ale to, jak powstanie ogród... czyli za 100 lat! hahahahaha 
Diana - chyba zacznę chować na noc skrzyneczkę i świecznik.... hahahaha... żartowałam
Basiu - dziękuję
monitko - nic nie szkodzi
Pomocnik niestety bardzo chce "pomagać"... piszę "niestety", bo wiadomo... wszystko trwa 10 razy dłużej
jotka, Lena - ślicznie Wam dziękuję
Marta - nawet nie wiesz, ile dla mnie znaczy komplement od Ciebie na temat zdjęć... dziękuję