Kasia ja mam nadzieje że to nie ostatnie spotkanie było, możnaby wtedy powiedzieć że ,,połączyła nas pasja" hihi.
A o jakim rozchodniku mówicie, bo ja mam w doniczce takiego , cięzko to się rozsadza, urwałam jedną gałazke od cioci i chyba załapała.
Zapisałam będe szukać bo mam jeszcze jedno miejsce gdzie moge wsadzić
Bogusia my tez korzenie z lasu przywozimy i kamienie oczywiście jak są ładne
Kusisz tymi grzybami jutro jedziemy
gracilimus jest dość wysoki, po jakimś czasie, u mnie rośnie razem z hortkami, ale czy go widać? Zrobiłam specjalnie dla Ciebie foty. w tym narożniku mam dwa gracilimusy po obu stronach świerka, o ile z boku widać go to już jak patrzysz od przodu to póki co widać go marnie. Jak spojżysz na zdjęcie to po prawej za tą drugą hortensją (która wyleci) jest drugi gracek troszkę wyższy ale że ta hortka jest rozlazła i wysoka to ledwo go widać
nie wiem jak będzie w przyszlym roku bo np gacilimusy przy domu mają około 170cm, więc byloby je widać zza vanilek
Bogusiu byłam wczoraj w lesie (krótko bo nie mogłam patrzec na wycięty i zniszczony las) i znalazłam trzy podgrzyki i koniec jesli nie liczyc kleszcza. nie ma opieniek i grzybów też prawie nie ma ale i nogi gdzie postawic nie ma tyle gałęzi z wyciętych drzew leży. spotkałam leśniczego i powiedziałam mu że niedługo nie będzie miał pracy jak tak rządzi tym lasem , zdenerwował sie, ale im pewnie narzucają te wycinki, wszystko idzie z góry. Zazdroszczę Ci tych zbiorów . Miłego dnia
Właśnie przed chwilą dziki były mnie odwiedzić.. Zdjęcie mega słabe , bo robione tabletem i na dodatek dzikim się spieszylo. ... Ale zobaczcie jak były blisko płotu... A mieszkam naprawdę w centrum aglomeracji...
Ależ Ty Bogusiu okrutnica, tak mnie tymi grzybami denerwujesz, bo ja nie mogę pojechać horti ładnie rosną i zacieniona rozjaśniała przez tą podcinkę iglaków pięknie masz