Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat
02:06, 18 kwi 2017
Dziękuję bardzo, jeżeli chodzi o styl to podoba mi się każdy jeden, jedynie te sosnenki były bardzo ładne gdy były małe,sadzonki były darmowe wiec sie sadziło nikt nie wybrzydzał
teraz jakoś coraz gorzej wyglądają, pewnie też dlatego że od początku nie były prowadzone. To miał być od początku szeroki ekran zieleni odgradzający od drogi szybkiego ruchu. Jedynie one się od dołu przerzedzają, chciałabym je powoli wymieniać na jakieś choiny które będą ugałęzione do samej ziemi. Na trzecim zdjęciu po lewej stronie mam tam taką jedną choinę nie wiem niestety jak ona się nazywa, chciałabym wymienić i wprowadzić różnorodność, na przykład trójkami, chcę zostawić brzozy, resztę wycinać powoli wstawić na przykład 3 od strony drogi trzy takie choinki:
tu bliżej domu te trzy takie: Jodła kalifornijska
,
gdybyście mogli doradzić co się nie będzie tak od dołu przerzedzać i żeby w miarę szybko wyrosło i rożne odcienie ze trzy czy cztery takie gatunki z każdego gatunku po 3 sztuki bym posadziła to by to może miało ręce i nogi

tu bliżej domu te trzy takie: Jodła kalifornijska

gdybyście mogli doradzić co się nie będzie tak od dołu przerzedzać i żeby w miarę szybko wyrosło i rożne odcienie ze trzy czy cztery takie gatunki z każdego gatunku po 3 sztuki bym posadziła to by to może miało ręce i nogi