Nie umawiałyśmy się, ale ile osób, tyle wypraw. Ciut bliżej albo trochę dalej od domu, sam wiesz.
A to moje ogrodowe smoki i pigwa dla Ciebie na 200 stron.
Dziś miałam piekło w robocie i dopiero teraz udało mi się zajrzeć na forum.. przed chwilą miałam nietypowych gości.. może to nie ekipa Mai w Ogrodzie, ale jaki ogród taka ekipa. Ale też sie bardzo ucieszyłam, bo to jakieś wyróżnienie dla mnie i mojego chabaźnika. Znajomi przyjechali zrobić sobie fotki ślubne...
Mam zgodę na pokazanie kilku... oczywiście tych robionych przeze mnie .... że miałam młyn w pracy wiec tylko na chwilkę wypadłam do nich i do obowiązków.. szkoda....
Ekipa fotoreportera pracowała z poświeceniem
A teraz co można podeptać Szkoda, że poduchy przekwitły
Piękny pers, moje to "ćwierćpersy", dwa czarne diabły, brat i siostra kochane przez wszystkich domowników. Na zdjęciu jest kocica, akurat weszła w kadr i najbardziej podobna do persa, za wyjątkiem wystającego nieco pyszczka.
Dzięki wielkie zainteresuję się na pewno
Ja mam taką kolekcję + teraz te barwy w ogrodzie:
Wszystkie fajne, ale moja ulubiona to "Projektowanie ogrodów, ogródków i działek" to lektura obowiązkowa przed spaniem Cała masa piękny zdjęć, każde bardzo inspirujące. M się tylko śmieje, że już znam tą książkę na pamięć i jak można patrzeć ciągle na te same zdjęcia... a ja codziennie widzę coś innego, coś innego mnie inspiruje ale co zrobić eMy tak mają Dobrze, że drzewo potrafi ściąć i chodniczek położyć heh Nie musi oglądać tej samej książki od roku
Moniika, to Ci niespodzianka Mnie wygląda to na Jerzego Popiełuszkę... Troszkę za zielone te pasma na płatkach, ale jeżeli to pierwszy kwiat, to to jeszcze nic nie znaczy, pozostałe mogą już być inne
Madziu/Noemi - dziękuję Ci za prawdopodobne uratowanie życia moim bukszpanom!
Nie zidentyfikowałabym Miodówki.
Mospilanem dałam im popalić
Przędziorka też CHYBA przegoniłam.
Został mi tylko jeden jeszcze szkodnik.
Ale ten okaz raczej sobie zostawię