Zagladam na chwilke krociotenka tylko

Ale sie wczoraj dzialo. Bylo cudnie, Mowie tym, ktorzy nie mogli byc. Aj tam, zadne slowa nie wyraza tych fajerwerkow i wybuchow radosci. Ale jestem naladowana pozytywna energia
Julita, a roze som sliskie???

Ja marzem o gladkich jak skora niemowlaczka, bez zadziorka. Jak ktos podpowie to posadze. Slowo harcerza
Bogda, nom zardzewialam

Spokojnie anabelki na sloncu dadza rade, tylko trzeba im zabezpieczyc wode i bedzie gites
Lukasz, bardzo dziekuje, milo mi

Tak to sa podklady kolejowe
Magnolia, dziekuje, a Ty jestes urzekajaca, cieplunia, zwiewna i kochana. Strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam
Madzen, Ty jestes dopiero swietna. Ja nie moge jaki wulkan energii, a zgrabniocha, a usmiechnieta, a wesola
Tiaaa, serwisuje gosciow i domownikow

Dali mi chwile to przylecialam, ale na rewizyty chyba nie mam wielkich szans dzisiaj, aaaaaaa
Anulka, Ty fiesz, ze ja Ciebie ajlafju

Te Twoje ciepelko jest po prostu powalajace
Magda, az mnie skreca, jak sobie mnie wyobrazalas??/ Wiekszosc osob tak mi mowila, ale nie fiem co siem pod tym kryje

Gdzie tam szwendaczka, upalowana w domu
Jolusia, dzieki, odpowzdrawiam. A Ty wiesz, ze niektorzy patrzyli na ten identyfikator i pomrocznosc jasna

Ale, ze ja rozdarta to szybko sie wszytko wyjasnialo
Megi, siostro, rudasku, za malo czasu bylo i za duzo sie dzialo jednoczesnie. Ale jestem przeszczesliwa, ze Cie poznalam. I uwielbiam Twoje piegi, zawsze chcialam miec a nie mam - i to mowie absolutnie szczerze