Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

inka74 05:56, 26 cze 2021

No niezłe buszowisko masz, tylko chodzić i podziwiać te różane cudeńka. I pomyśleć że jeszcze niedawno to był nieużytek. Mi wpadł w oczy powojnik o kwiatach jak dzwoneczki, śliczności
galgAsia 06:52, 28 cze 2021

Helen napisał(a)
Przepiękne kadry pokazałaś, zasiedziałam się.
Jak miło czytać takie słowa Dziękuję
galgAsia 06:54, 28 cze 2021

tulucy napisał(a)
Noc spokojna, na szczęście. Lało, ale bez efektów specjalnych. Piesa nawet zlazła z łóżka.
U mnie nawłoć pięknie kamufluje się we floksach skubana.

Idę szykować bukiety. Dziś moje starsze kończy podstawówkę.
To dobrze po dwakroć - że lało i że na spokojnie. Spokoju to chyba nam wszystkim potrzeba, we wszystkich dziedzinach życia.

No ja nie wiem, skąd Ty wzięłaś takie duże dziecię - chyba w kapuście znalazłaś Gratulacje, Pani Mamo
galgAsia 06:57, 28 cze 2021

antracyt napisał(a)

Czekam z niecierpliwością na opis jej walorów zapachowych
Spiesznie donoszę , że opisy prawdę mówiły: zapach słodki, ale bardzo subtelny. Fakt, dwa kwiatki za mocno pachnieć nie mogą . Może jak będzie ich więcej, wzrośnie moc woni. Ale i te dwa kwiatki miały branie, że hej! Cały czas oblegane przez bzyki
galgAsia 06:59, 28 cze 2021

Gosiek33 napisał(a)
Znowu ślicznie się robi
Gosiu, przyznam bez bicia, że tej zieleni to miałam już trochę dość . Kolorki zdecydowanie poprawiły moje samopoczucie
No i pachnie, pachnie, pachnie Skończyły akacje, kwitną jaśminowce i róże, zaczynają lipy. To lubię
galgAsia 07:06, 28 cze 2021

Roocika napisał(a)
Asiu, pięknie kwitną lilie, bardzo kojący widok.
Dziś zaszłam do centrum ogrodniczego i zatrzymałam się przy pachnącej róży parkowej Nazwy nie zapamiętałam ale musiałam.sie powstrzymać przed zakupem Nie mam gdzie posadzic
Asia Ja też nie za bardzo mam miejsce, ale mam mieć Zakładam, że rugosy wybredne nie są, urosną (prawie) wszędzie . A zapach w ogrodzie jest dla mnie ogromnie ważny, więc wcale się Tobie nie dziwię, że różyczka Cię zatrzymała i nie chciała puścić.
galgAsia 07:11, 28 cze 2021

Kawa napisał(a)
Galgasiu śliczne rózyczki masz
czekam jeszcze rok aż moje młodsze skończy podstawówkę
chyba nie mogę się bardziej doczekać niż ona...
jeszcze rok...

powojnik Diana kusi coraz bardziej no i ta rococo hmmm godna uwagi
no ale ja nie różana jestem
Kami, a ci szkodzi, żebyś się różana stała Chociaż jeden krzaczek na początek ...
A Diana banalnie prosta w obsłudze, potrzebuje tylko dużego, mocnego obelisku.
Rozumiem, że jak się kończy podstawówkę, to już nie potrzeba takich udogodnień ogrodowych jak domek, piaskownica, trampolina... Rok nie wyrok, doczekasz
galgAsia 07:13, 28 cze 2021

Anda napisał(a)
Pięknie kwitnąco, a Strandperle mi się marzy
Ewo. bardzo wdzięczne te różyczki Mam nadzieję, że zgodnie z opisami, będą rosły nie zważając na niedogodności, ku radości mojej, bzyków i ptaków
galgAsia 07:17, 28 cze 2021

Magleska napisał(a)
Asia śliczny busz
różyczki wszystkie śliczniutkie

muszę sobie jeszcze raz na spokojnie pooglądać i dopisać do listy chciejstw co poniektóre
Madzia Ten busz to to, co tygrysy lubią najbardziej Jak oglądałam ogród Hani - Gruszki, to marzyło mi się właśnie takie nagromadzenie form, barw, faktur Cały czas dążę do tego
Różyczki były inspirowane Ogrodowiskiem, ale jakoś tak nie wybrałam tych najbardziej popularnych. Jestem z nich bardzo zadowolona, sprawiają mi ogromną radość
galgAsia 07:22, 28 cze 2021

Kasia_CS napisał(a)

Piękny busz

Muszę powiedzieć, że masz super ciekawostki - nietypowe odmiany róż.

Fajną masz Kimono - moja niestety ledwie żyje po zimie - chyba jednym kwiatkiem zakwitła...
Oj... Szkoda, Kimono jest śliczna i wydawałoby się, że dosyć pancerna... Może musi odchorować.Ja swoją kupiłam jak pierwszą chyba w supermarkecie Zupełnie w ciemno Nie mając pojęcia o różach
Cieszę się, że takie różane wyjadaczki jak Anda czy Ty znajdujecie u mnie róże godne Waszej uwagi