Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 15:27, 19 cze 2020

TAR napisał(a)

wyglada na tegoroczny wylęg fajnie trzeszcza.

Ostatnio wiewóra biegała w tę i z powrotem po panelach i bardzo jej się to podobało Odniosłam nawet wrażenie, że jest rozczarowana, że płotek taki króciutki
Widziałam Twoje ptaszki Jak już wszystko ogarnę, to wymyślę jakieś oczko, żeby jeszcze więcej ptaszorków przylatywało
galgAsia 15:32, 19 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
Asiu ładne rabaty masz , wiesz ?

Pozdrowienia z gorącej Gdyni przesyłam cmok
O matko, naprawdę?! dziękuję bardzo bardzo U mnie dziś chłodniej, teraz jest 20C i dobrze mi z tym Czekam na drugą dostawę deszczu
A jeśli idzie o Twoją rabatkę to ja bym wykorzystała zdecydowaną większość trawnika na rabatkę
galgAsia 16:42, 19 cze 2020

Właśnie sprawdziłam deszczomierz... spadło 2,5l wody/m2... czyli 2mm...
Ja wiem, większość kraju ma dość wody, dość tych opadów... my schniemy...
Helen 16:47, 19 cze 2020

No powiem Ci, Asia, że u nas akurat tyle pada ile potrzeba, na szczęście. Ale opadów powodziowych jakie wczoraj były w Poznaniu, to bym nie chciała.
syli_a 16:58, 19 cze 2020

witam się i Ja. Asiu podglądam cichaczem od samego początku. przychodzę z pytaniem. mam ziemniaki w workach, podsypywałam systematycznie, ale kilka dni nie mogłam dojść na działkę a jak doszłam to okazało się, ze moje ziemniaki wybujały na 70 cm i zaczęły już kwitnąc. czy w związku z tym mam je jeszcze podsypywać? czy już nie ma sensu? muszę kupić ziemnie jeżeli jest sens. pomożesz? albo któraś z mądrych głów? pozdrawiam ciepło
wiklasia 16:59, 19 cze 2020

Na tym szarym ten róż i fiolety i burgundy prezentują się wytwornie.
Rzeknę więc, że: Się mi podoba. I to bardzo.
galgAsia 17:52, 19 cze 2020

Helen napisał(a)
No powiem Ci, Asia, że u nas akurat tyle pada ile potrzeba, na szczęście. Ale opadów powodziowych jakie wczoraj były w Poznaniu, to bym nie chciała.
No właśnie, ja bym chciała tyle, ile trza I pewnie dziewczyny, które są zalewane, też. Tylko tyle, ile trza .
Bardzo, bardzo potrzebujemy deszczu w lubuskiem
galgAsia 17:54, 19 cze 2020

syli_a napisał(a)
witam się i Ja. Asiu podglądam cichaczem od samego początku. przychodzę z pytaniem. mam ziemniaki w workach, podsypywałam systematycznie, ale kilka dni nie mogłam dojść na działkę a jak doszłam to okazało się, ze moje ziemniaki wybujały na 70 cm i zaczęły już kwitnąc. czy w związku z tym mam je jeszcze podsypywać? czy już nie ma sensu? muszę kupić ziemnie jeżeli jest sens. pomożesz? albo któraś z mądrych głów? pozdrawiam ciepło
Witaj, miło, że zaglądasz Ziemniaki podsyp, jak najbardziej. Zanim przekwitną i zaczną więdnąć (bo wtedy robi się "wykopki"), zdążą jeszcze parę bulw wyprodukować Podsyp na maxa, ile zmieścisz w worku.
galgAsia 17:57, 19 cze 2020

wiklasia napisał(a)
Na tym szarym ten róż i fiolety i burgundy prezentują się wytwornie.
Rzeknę więc, że: Się mi podoba. I to bardzo.
Moja miła , to ja rzeknę tedy, żem szczęśliwa wielce, iż moje trudy zostały docenione i tak dobrze ocenione
Jak już pokonałam wszelkie wewnętrzne opory, przed tym malowaniem, to tak właśnie podejrzewałam - że będzie dobrze, że może być nawet ładnie O wytwornym to nawet nie śmiałam marzyć
Kasya 17:59, 19 cze 2020

galgAsia napisał(a)
Właśnie sprawdziłam deszczomierz... spadło 2,5l wody/m2... czyli 2mm...
Ja wiem, większość kraju ma dość wody, dość tych opadów... my schniemy...

Aż ciężko uwierzyć
U nas jeszcze do poniedziałku włącznie...