Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród na wzgórzu, czasem trochę pod górkę

Ogród na wzgórzu, czasem trochę pod górkę

Dorii 12:12, 09 maj 2021

TAR napisał(a)
ludzi srednio, chyba pogoda odstraszyla. jutro zapowiadaja ladna pogode i chce ogrodowo podzialac mam do wykopania z 8 metrow Ice Dance, popakuje w wory i niech sie kompostuje. a posadze to co od ponad miesiaca zalega pod garazem w kartonach

Dlaczego pozbywasz się ice dance? Chciałam ją sąsiadce polecić, na skarpę.

Miałam już nic nie kupować zanim rabaty nie przygotuję ale już się złamałam, zamówienie m as przyjść w czerwcu. I kolejne kusi bo chciałabym dosadzić jeżówki na stipowe kółko (gdzie puki co stipy nie ma bo mi wszystkie sadzonki wygniły) a jak już kupuję to może jeszcze to i to no i pełen koszyk czeka na zatwierdzenie. No nie da się nie kupować
Dorii 12:14, 09 maj 2021

Kim napisał(a)

Ooo...jak ja to dobrze znam

Tak to jest jak się bez projektu działa.
TAR 12:50, 09 maj 2021

bo chce tam dac cos innego, zaraz ide wykopywac a co chcesz dla niej? to musialybysmy sie jakos spotkac na odbior, moglabys od raziu rozplenice sobie zabrac
sarenka 12:51, 09 maj 2021

Dorii napisał(a)

Dlaczego pozbywasz się ice dance? Chciałam ją sąsiadce polecić, na skarpę.

Miałam już nic nie kupować zanim rabaty nie przygotuję ale już się złamałam, zamówienie m as przyjść w czerwcu. I kolejne kusi bo chciałabym dosadzić jeżówki na stipowe kółko (gdzie puki co stipy nie ma bo mi wszystkie sadzonki wygniły) a jak już kupuję to może jeszcze to i to no i pełen koszyk czeka na zatwierdzenie. No nie da się nie kupować

Też mialam nic nie kupować,ale chyba dziś poczynie zakupy internetowe...

Ja też pozbywam się ice dance, są zbyt ekspansywne
TAR 13:08, 09 maj 2021

ID na skarpe bylaby swietna, zabieraj
kasia1 06:59, 10 maj 2021

Dorii ja też w weekend ostro wyszłam poza plan zadaniowo finansowy, kupiłam tą Kiku i sporo jednorocznych przed dom. Mam teraz kaca i muszę się ograniczyć ... U mnie już koniec szaleństw.
TAR 11:40, 10 maj 2021

Dorka chcesz dla sasiadki tą ID? bo jak nie, to dzis ja we wory pakuje, z lekka mi przeszkadza na podjeździe.
Dorii 12:02, 10 maj 2021

TAR napisał(a)
bo chce tam dac cos innego, zaraz ide wykopywac a co chcesz dla niej? to musialybysmy sie jakos spotkac na odbior, moglabys od raziu rozplenice sobie zabrac

Wiem że ona trochę ekspansywna, myślałam że może mocno się panoszy i dlatego wywalasz. Nie chciałabym wpakować sąsiadce czegoś za co będzie mnie przeklinać

Powiem ci że właśnie liczyłam na to że uda się ją zdobyć bez dużych nakładów finansowych ale nie sądziłam że tak szybko.

Chętnie podjadę tylko powiedz mi kiedy by ci pasowało.

Chcesz śmiałki? Trzy sztuki?
I obiecane marcinki od razu ukopię jeśli chcesz.
Dorii 12:04, 10 maj 2021

TAR napisał(a)
ID na skarpe bylaby swietna, zabieraj

TAR napisał(a)
Dorka chcesz dla sasiadki tą ID? bo jak nie, to dzis ja we wory pakuje, z lekka mi przeszkadza na podjeździe.

Biere, biere tylko kiedy mam przyjechać
Dorii 12:07, 10 maj 2021

sarenka napisał(a)

Też mialam nic nie kupować,ale chyba dziś poczynie zakupy internetowe...

Ja też pozbywam się ice dance, są zbyt ekspansywne

Słonko wyszło a silna wola słabnie

Co do Ice dance są różne opinie, jedni piszą że bardzo ekspansywne inni że da radę opanować. Odnoszę wrażenie że jak ktoś lubi porządek i rośliny w szpalerach to Ice dance nie dla nich.