Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pachnący różami, malowany bylinami

Pachnący różami, malowany bylinami

ewsyg 21:27, 17 paź 2025

Gosialuk napisał(a)
Ewo dobrze, że zdążyłaś z tymi pracami. Oby wszystko poszło zgodnie z planem. Zamówione roślinki, to róże?

Już jestem w domu i po operacji muszę trochę poleniuchować. Przeglądam szkółki z roślinami.
Zaskoczę Cię, bo nie zamówiłam żadnej róży. Zamówiłam piwonię, hosty, paproć. Szukam jeszcze drzew, bylin, hortensje. Zobaczymy co będzie fajnego.
Joku 21:31, 17 paź 2025

Życzę zdrówka i szybkiego powrotu do formy. Operacja jesienią to najlepszy termin dla ogrodniczki . Cała zima na rekonwalescencję .
eda 01:02, 18 paź 2025

ewsyg napisał(a)

Edytko, ścieżki to pomysł i wykonanie mojego męża. Podobają mi się. Przy podnoszeniu rabat pozmieniam troszeczkę nasadzenia. Jarzmianka bardzo mi się podoba, gaura również. Cudne są te zwiewne, małe motylki kołyszące się na wietrze. Trzymam kciuki za Twój i moje krzaczeki, żeby przezimowały.
Buziaczki.

Dobrze ,że mamy tych naszych
E-musiów kochanych lepiej dzięki ich pomysłom biega nam się po ogrodach ...u mnie też rewolucja póki nie skończymy elewacji domu i wywalamy kamienne donice ale kamień będzie sypany gdzie nie gdzie bo lubię je nadal tak trzymamy kciuki za nasze kwietne motylki spokojnej nocy Ewcia ...
eda 01:05, 18 paź 2025

Oj teraz doczytałam życzę zdrówka i dobrego odpoczywania uściskuje ...
vita 09:11, 18 paź 2025

Zdrowia życzę . Jaka piwonię zamówiłaś?
ewsyg 11:48, 18 paź 2025

Joku napisał(a)
Życzę zdrówka i szybkiego powrotu do formy. Operacja jesienią to najlepszy termin dla ogrodniczki . Cała zima na rekonwalescencję .

Jolu, bardzo dziękuję. Czas na rekonwalescencję, plany i poszukiwanie nowych roślin.
ewsyg 11:52, 18 paź 2025

eda napisał(a)

Dobrze ,że mamy tych naszych
E-musiów kochanych lepiej dzięki ich pomysłom biega nam się po ogrodach ...u mnie też rewolucja póki nie skończymy elewacji domu i wywalamy kamienne donice ale kamień będzie sypany gdzie nie gdzie bo lubię je nadal tak trzymamy kciuki za nasze kwietne motylki spokojnej nocy Ewcia ...
To prawda, pomoc emusia bardzo potrzebna. Fajnie, że się zaangażował w ogród. My też mamy jeszcze sporo pracy, ale teraz to już na spokojnie. Co się uda to się robi, reszta w dogodniejszym czasie. Ten rok trochę utrudniał pracę w ogrodzie. U nas często padało, a mąż robi w ogrodzie po godzinach pracy.
ewsyg 11:52, 18 paź 2025

eda napisał(a)
Oj teraz doczytałam życzę zdrówka i dobrego odpoczywania uściskuje ...

Dziękuję bardzo, buziaczki.
ewsyg 11:53, 18 paź 2025

vita napisał(a)
Zdrowia życzę . Jaka piwonię zamówiłaś?

Dziękuję. Zamówiłam piwonię Itoh Cora Louise.
vita 12:30, 18 paź 2025

Piękna piwonia Mam jednego mieszańca i jestem bardzo zadowolona. Piwonia przyjdzie dopiero wiosną? Domyślam się, że masz już dla niej upatrzone miejsce?