Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 08:40, 11 wrz 2024

Amerykański - The Good Plase.
To tylko dla mnie jest nowość, serial powstał chyba z 10lat temu.
Anda 09:09, 11 wrz 2024

antracyt napisał(a)
Amerykański - The Good Plase.
To tylko dla mnie jest nowość, serial powstał chyba z 10lat temu.

Nie znam

Teraz oglądamy ponownie Stranger Things - tym razem z córką
Bardzo fajne seriale to jeszcze Ozark, The Quenns Gambit, Black Mirror.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rojodziejowa 09:32, 11 wrz 2024

Anda napisał(a)

Nie znam

O, Black Mirror i Stranger Things to nasze klimaty.

Ozarka jeszcze nie widziałam. Czas nadrobić.
antracyt 09:45, 11 wrz 2024

Dobre miejsce oglądamy równolegle z nieletnimi. Zaczęliśmy wspólnie, ale godziny zaczęły nam się rozmijać. My oglądamy "szybciej"
Wymienione przez Ciebie obejrzałam wszystkie prócz Stranger Things. Pewnie kiedyś się na niego skuszę.
Anda 10:42, 11 wrz 2024

Rojodziejowa napisał(a)

O, Black Mirror i Stranger Things to nasze klimaty.

Ozarka jeszcze nie widziałam. Czas nadrobić.

Oglądałaś Dark?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:42, 11 wrz 2024

antracyt napisał(a)
Dobre miejsce oglądamy równolegle z nieletnimi. Zaczęliśmy wspólnie, ale godziny zaczęły nam się rozmijać. My oglądamy "szybciej"
Wymienione przez Ciebie obejrzałam wszystkie prócz Stranger Things. Pewnie kiedyś się na niego skuszę.

Koniecznie
nyna76 19:43, 11 wrz 2024

Anda napisał(a)

Nie znam

Widziałam wszystkie. Ja pożeram seriale
Gruszka_na_w... 20:56, 11 wrz 2024

nyna76 napisał(a)

Widziałam wszystkie. Ja pożeram seriale

Mamy podobne hobby.
Mad mena oglądałam kilka lat temu. Serial zbierał wtedy pierwsze nagrody. Świetnie oddany klimat epoki i niezłe aktorstwo. Mój eM tylko okrutnie marudził, bo nie mógł znieść panoszącej się w tym serialu mizoginii.

Zuza, mam kolejną polecajkę książkową.
"Żywot i śmierć pana Hersha Libkina z Sacramento w stanie Kalifornia" Ishabel Szatrawskiej. Nie zniechęcaj się pierwszymi stronami (bo zapowiadają coś w rodzaju dramatu teatralnego z rozpisanymi rolami). Na mojej liście książka znalazła się z polecenia Michała Nogasia i było warto poświęcić jej czas.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Rojodziejowa 21:23, 11 wrz 2024

Anda napisał(a)

Oglądałaś Dark?

Tak Też super
antracyt 08:24, 12 wrz 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Mamy podobne hobby.
Mad mena oglądałam kilka lat temu. Serial zbierał wtedy pierwsze nagrody. Świetnie oddany klimat epoki i niezłe aktorstwo. Mój eM tylko okrutnie marudził, bo nie mógł znieść panoszącej się w tym serialu mizoginii.

Zuza, mam kolejną polecajkę książkową.
"Żywot i śmierć pana Hersha Libkina z Sacramento w stanie Kalifornia" Ishabel Szatrawskiej. Nie zniechęcaj się pierwszymi stronami (bo zapowiadają coś w rodzaju dramatu teatralnego z rozpisanymi rolami). Na mojej liście książka znalazła się z polecenia Michała Nogasia i było warto poświęcić jej czas.

Haniu, mnie dramat teatralny nie zniechęca a tytuł zaintrygował. Rekomendacja Michała Nogasia to dodatkowy atut Czuję, że mi się spodoba, dodałam do listy
Odebrałam wczoraj zamówioną w bibliotece Panią March, przy okazji chwyciłam też 3 japońskie tytuły. Jak okażą się interesujące to dam znać

PS. Mój mężaty za to narzeka, że mu się za tą serialową mizoginię rykoszetem dostaje