Dobre miejsce oglądamy równolegle z nieletnimi. Zaczęliśmy wspólnie, ale godziny zaczęły nam się rozmijać. My oglądamy "szybciej"
Wymienione przez Ciebie obejrzałam wszystkie prócz Stranger Things. Pewnie kiedyś się na niego skuszę.
Mamy podobne hobby.
Mad mena oglądałam kilka lat temu. Serial zbierał wtedy pierwsze nagrody. Świetnie oddany klimat epoki i niezłe aktorstwo. Mój eM tylko okrutnie marudził, bo nie mógł znieść panoszącej się w tym serialu mizoginii.
Zuza, mam kolejną polecajkę książkową.
"Żywot i śmierć pana Hersha Libkina z Sacramento w stanie Kalifornia" Ishabel Szatrawskiej. Nie zniechęcaj się pierwszymi stronami (bo zapowiadają coś w rodzaju dramatu teatralnego z rozpisanymi rolami). Na mojej liście książka znalazła się z polecenia Michała Nogasia i było warto poświęcić jej czas.
Haniu, mnie dramat teatralny nie zniechęca a tytuł zaintrygował. Rekomendacja Michała Nogasia to dodatkowy atut Czuję, że mi się spodoba, dodałam do listy
Odebrałam wczoraj zamówioną w bibliotece Panią March, przy okazji chwyciłam też 3 japońskie tytuły. Jak okażą się interesujące to dam znać
PS. Mój mężaty za to narzeka, że mu się za tą serialową mizoginię rykoszetem dostaje