Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Gosialuk 11:57, 30 cze 2025

Gęściutko masz na rabatach. Chwasty nie mają szans.
A łączkę masz katalogową. Też bym chciała taką niską. Zakątek z hamakiem zaciszny się zrobił.

A w sprawie kleszczy, to ich okropnie dużo teraz. I na boleriozę się zaszczepię jak tylko szczepionka będzie dostępna. Szkoda, że nie ma jakiejś tabletki, jak dla zwierzaków. Raz na miesiąc i spokój.

antracyt 11:59, 30 cze 2025

LIDKA napisał(a)
Mniam cmok wow ach och ech

Pięknie jest!!!!!

Lidka, no nie wiem, czy aż achy i ochy, ale mi się podoba
antracyt 12:08, 30 cze 2025

Gosialuk napisał(a)
Gęściutko masz na rabatach. Chwasty nie mają szans.
A łączkę masz katalogową. Też bym chciała taką niską. Zakątek z hamakiem zaciszny się zrobił.

A w sprawie kleszczy, to ich okropnie dużo teraz. I na boleriozę się zaszczepię jak tylko szczepionka będzie dostępna. Szkoda, że nie ma jakiejś tabletki, jak dla zwierzaków. Raz na miesiąc i spokój.

Gosia
Trochę chwastów się jednak przebija przez gęstwinę, a niektóre robią za rośliny ozdobne
Jedna z łączek jest już mało katalogowa. Kocio-psie towarzystwo upodobało ją sobie do zabaw wszelakich a do tego pełno w niej jeżowych ścieżek. No ale przecież życie w ogrodzie musi być

Na boreliozę bym się zaszczepiła, ale na ewentualne tabletki się nie skuszę. Jakoś nie wierzę w ich niewielki wpływ na organizm (zwierzęcy też).
Basieksp 17:51, 30 cze 2025

Tak bogato, kwieciście to chyba niewiele osób ma w ogrodzie Lubię ten Twój sielski klimat Sielski ale tak nie do końca bo wszystko tak idealnie dopasowane, ładnie się to wszystko zgrywa ze sobą Wszystkie bzykowate mają u Ciebie swój kwiecisty raj
Juzia 20:32, 30 cze 2025

Miałam zacytować te same fotki co Basia... To już nie muszę

Uwielbiam!
Alija 21:42, 30 cze 2025

antracyt napisał(a)

Zuziu, ja nie dam rady się powstrzymać, muszę zacytować te zdjęcia, cudne widoczki, kolorowe kwiaty, soczysta zieleń, bujność, lekkość, sielskość, cudownie.