Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 20:25, 08 lut 2021

Alicjo, odpozdrawiam równie ciepło
Tulipany juz na wykończeniu, chyba jutro sobie nowe dokupię, albo jakiegoś hiacynta. Nie zapowiada się na zmianę pogody, rzeczywiście w takie dni i wieczory kwiaty w domu poprawiają nastrój.
Taki cudaczek dodatkowo pozytywnie wpływa na humor Pierwszy raz u mnie zakwitł.

Agatorek 23:06, 08 lut 2021

antracyt napisał(a)
Prawdziwie mroźny luty dzisiaj mamy, niestety tylko śniegu brak.
Trochę wiosny przyniosłam do domu.

Piękny kolor, taki subtelny
Też mam widok na drewno przez okno tarasowe .
hankaandrus_44 23:24, 08 lut 2021

Narzekałaś na brak śniegu, a dzisiaj? Nawet u mnie posypuje. TRzymaj się ciepło.
Mgduska 08:28, 09 lut 2021

antracyt napisał(a)
Alicjo, odpozdrawiam równie ciepło
Tulipany juz na wykończeniu, chyba jutro sobie nowe dokupię, albo jakiegoś hiacynta. Nie zapowiada się na zmianę pogody, rzeczywiście w takie dni i wieczory kwiaty w domu poprawiają nastrój.
Taki cudaczek dodatkowo pozytywnie wpływa na humor Pierwszy raz u mnie zakwitł.

Śliczny ten cudak Trza się ratować na wszelkie sposoby, też mam łączkę w domu - krokusową, w Auch. były już przecenione, a jeszcze w pąkach. Moje młodsze dziecię też - ni stąd ni zowąd zażyczyło sobie sporą dawkę chlorofilu - mini paprotkę, dwie mini monsterki i aloesa giganta Bardzo pozytywna moda, za młodu ja też zajmowałam się roślinnością domową, i proszę - wyrósł ze mnie ogrodnik Jest więc nadzieja
antracyt 09:11, 09 lut 2021

Agatorek napisał(a)

Piękny kolor, taki subtelny
Też mam widok na drewno przez okno tarasowe .

To drewno na tarasie to stały zimowy element. Mąż znosi po kilka sztuk, żebym nie musiałam po ciemku po ogrodzie biegać, gdyby się domowy zapas skończył. Teraz czeka pod zaspą mało przydatne
antracyt 09:12, 09 lut 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
Narzekałaś na brak śniegu, a dzisiaj? Nawet u mnie posypuje. TRzymaj się ciepło.

Postaram się Dzisiaj przynajmniej nie wieje.
antracyt 09:16, 09 lut 2021

Mgduska napisał(a)

Śliczny ten cudak Trza się ratować na wszelkie sposoby, też mam łączkę w domu - krokusową, w Auch. były już przecenione, a jeszcze w pąkach. Moje młodsze dziecię też - ni stąd ni zowąd zażyczyło sobie sporą dawkę chlorofilu - mini paprotkę, dwie mini monsterki i aloesa giganta Bardzo pozytywna moda, za młodu ja też zajmowałam się roślinnością domową, i proszę - wyrósł ze mnie ogrodnik Jest więc nadzieja

Wśród naszych nieletnich też taka moda zapanowała, tylko jeszcze jest lekki problem z systematycznym podlewaniem Muszę trzymać rękę na pulsie, coby do wiosny zielone dożyły.
Mysza 10:17, 09 lut 2021

Anda napisał(a)

Oj, jak mi się chce przyjechać i do Gniezna, i do Wrześni - moje miasta rodzinne

Ewa, jak w końcu świat znormalnieje i przyjedziesz do PL to mus zorganizować jakieś spotkanie w okolicznym gronie
Mysza 10:23, 09 lut 2021

Zuza, widoki...no... zimowe....Cudna ta zima w tym roku.
Wiadomo, że my to już byśmy chciały w ogrodzie podziałać. Dzisiaj chyba wysieję groszek pachnący i w końcu stipę. Jakoś nie mogę się zabrać.
Napisz mi proszę na priv. czy zamawiasz gdzieś bylinowe i czy firmy ok.

antracyt 10:11, 10 lut 2021

Czy u Was też takie piękne słońce za oknem? Idealna pogoda na przerwę w pracy i spacer z psem
Wczoraj przy okazji zakupów do koszyka wpadło mi takie słoneczko. Zawsze chciałam mieć je w ogrodzie i na próbę wzięłam