Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Mysza 09:43, 05 lut 2021

Zuza, na święto róż gdyby było to chętnie się wybiorę. Może zwerbujemy resztę dziewczyn
Może Ewa zwerbuje nawet Martę...dawno się nie odzywała

Zuza plan fajny zrobiłaś. Ciekawa jestem tych wszystkich zapachów przy ławeczce.

Dobrze, że Hania wstawiła taką piękną Winchester Cathedral, odetchnęłam z jeszcze większą ulgą.
Mgduska 11:13, 05 lut 2021

Anda napisał(a)

Hahahaha, no nie mogę Ilu znasz takich mężczyzn? Bo ja żadnego. Wszyscy chętnie wywalają, owszem, ale nie swoje przydasie Ogólnie uważam, że mężczyzna bez kobiety to jak dziecko we mgle, błądzi bez celu

Monty Don?
Anda 11:21, 05 lut 2021

Mgduska napisał(a)

Monty Don?

Wywala?
Nieee, on przecież uprawia recycling Nie znam osobiście, niestety

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mgduska 11:54, 05 lut 2021

Bukszpany jednak wywalił
nyna76 15:29, 05 lut 2021

A propos święta róż -rzut beretem jest tam piękna szkółka ZDUNEK w Chwalęcinie. Polecam (jechać z przyczepką)
Anda 16:00, 05 lut 2021

Mgduska napisał(a)
Bukszpany jednak wywalił

No, ćma zeżarła i nawet expert nie pomógł Wyjątkowy przypadek
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 07:54, 06 lut 2021

nyna76 napisał(a)
A propos święta róż -rzut beretem jest tam piękna szkółka ZDUNEK w Chwalęcinie. Polecam (jechać z przyczepką)

Zapisuję w kajeciku
antracyt 07:57, 06 lut 2021

Mysza napisał(a)
Zuza, na święto róż gdyby było to chętnie się wybiorę. Może zwerbujemy resztę dziewczyn
Może Ewa zwerbuje nawet Martę...dawno się nie odzywała

Zuza plan fajny zrobiłaś. Ciekawa jestem tych wszystkich zapachów przy ławeczce.

Dobrze, że Hania wstawiła taką piękną Winchester Cathedral, odetchnęłam z jeszcze większą ulgą.

Ja będę jechać na 100% chociaż już raczej nie po róże, hehe
Będzie fajnie jak ktoś jeszcze się wybierze
antracyt 08:02, 06 lut 2021

W temacie "męskich decyzji" wypowiadać się nie będę. Wspomnę tylko, że u mnie drewutnia(z wszystkimi możliwymi męskimi przydasiami) od dawna czeka na odgruzowanie, żeby zostać oficjalnie mianowana domkiem ogrodnika
Miłego dnia Dziewczyny
Mgduska 18:27, 06 lut 2021

antracyt napisał(a)

Ja będę jechać na 100% chociaż już raczej nie po róże, hehe
Będzie fajnie jak ktoś jeszcze się wybierze

Ja byłam już dwa razy i uwielbiam, specjalnie brałam urlop i nocleg w Gnieźnie, bo ode mnie to kawał drogi. Nie wiem, chciałabym, zobaczymy Słabe jest to, że z reguły ta impreza pokrywa się z Jarmarkiem we Wdzydzach, którą to imprezę również uwielbiam, a mam bliżej. Serce i tu i tu ciągnie