Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

Milka 12:17, 13 mar 2013

Rysuj planik, ale już obiecująco brzmi
cisy sadzone w ziemię były cudne, za 100 zł sztuka, duże kule i coś ala stożek, do podcięcia
stychaz 18:18, 13 mar 2013

Jeszcze raz Irenko dziękuję za rekonesans trzeba się koniecznie tam wybrać jak już ta wstrętna zima się skończy.

Brrrrr, Bogu dzięki, że nie miałam siły w weekend nic robić, bo jak nic podcięłabym trawy, hortensje i wygrabiła trawnik.
gusiarz 18:38, 13 mar 2013

Justynko - odnośnie ławeczki - masz gdzieś link?? Potrzebuję weny na ławeczkę pod mój słup w zakątku z serbami... Na słup chcę coś pnącego i pachnącego posadzić - to obszar mało widoczny mogę trochę poszaleć... Ciężko taką różę znaleźć jaka mi się marzy.. może więc wrzucę na słup coś zielonego jedynie a w jego nogach jakieś pachnące różyce posadzę i traffki zwiewne. Właśnie w to miejsce szukam ławeczki aby była nowoczesna w wyglądzie - ma równoważyć tę słodko-romatyczną obsadę roślinną... Może coś doradzisz?
stychaz 19:46, 14 mar 2013

gusiarz napisał(a)
Justynko - odnośnie ławeczki - masz gdzieś link?? Potrzebuję weny na ławeczkę pod mój słup w zakątku z serbami... Na słup chcę coś pnącego i pachnącego posadzić - to obszar mało widoczny mogę trochę poszaleć... Ciężko taką różę znaleźć jaka mi się marzy.. może więc wrzucę na słup coś zielonego jedynie a w jego nogach jakieś pachnące różyce posadzę i traffki zwiewne. Właśnie w to miejsce szukam ławeczki aby była nowoczesna w wyglądzie - ma równoważyć tę słodko-romatyczną obsadę roślinną... Może coś doradzisz?

Takie cóś chcę, tylko bez tego oparcia http://www.crocus.co.uk/chelsea-ulf-2009/

Wiosną spróbuję zrobić wycenę u ślusarza. Myślałam też nad inną wersją - pręty ułożone wzdłuż, wówczas chyba trochę wygodniej by się na niej siedziało ale nie będzie widać efektu pasków...
Madziarzeszow 19:56, 14 mar 2013

oo ciekawe rzeczy tutaj przedstawiacie ja tu tylko podglądam
gusiarz 08:52, 15 mar 2013

Justynko - dziękuję, że się podzieliłaś pomysłem . Ja chciałabym ławeczkę z oparciem - ale podobnie paskowaną. To na razie moje marzenie, bo finansowo cienko to widzę Jedyne co mnie martwi to czy w czasie upału nie będzie parzyć w doopkę? Pozdrawiam serdecznie - u nas śniegu fuuuuuura
gusiarz 16:19, 15 mar 2013

Justyś - ta stronka "crocus" jest świetna!!! I nawet wiadomo jakie roslinki posadzono . Jeszcze raz dziękuję - buziaki
Milka 16:59, 15 mar 2013

Ale Justyna pokusy podsyła! odkopałas się?
stychaz 19:12, 15 mar 2013

gusiarz napisał(a)
Justynko - dziękuję, że się podzieliłaś pomysłem . Ja chciałabym ławeczkę z oparciem - ale podobnie paskowaną. To na razie moje marzenie, bo finansowo cienko to widzę Jedyne co mnie martwi to czy w czasie upału nie będzie parzyć w doopkę? Pozdrawiam serdecznie - u nas śniegu fuuuuuura

Mam nadzieję ze parzyć nie będzie, z resztą będę z niej korzystać jak będzie cień w miejscu, w którym będzie

u nas śniegu niewiele ale zimno jakoś cienko tą wiosnę widzę a mi się już tak chce w ziemi pogrzebać...
stychaz 19:13, 15 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Ale Justyna pokusy podsyła! odkopałas się?

Witaj Irenko Niet, może w niedzielę się odkopię