Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

gusiarz 21:28, 17 mar 2013

Filip - ja parocją jestem oczarowana, ale zanim się doczekam by urosła... wcześniej siwa będę A to drzewo naprawdę dłuuuugo i woooolno rośnie... Justynko - czyli Ty też już przeszłaś z zachwytami nad tymi drzewo-krzewami.... Oj ciężko będzie się rozstać z myślą o nich w ogrodzie
gierczusia 14:28, 18 mar 2013

stychaz napisał(a)

U nas na szczęście powoli się rozkręca sezon. I całe szczęście, bo już rączkami przebieram, coby tu coś przesadzić, dosadzić

A ja nie wiem co jest nie halo z tą wiosną bo teraz zaczął u mnie padać śnieg
gierczusia 14:31, 18 mar 2013

stychaz napisał(a)

Dla tych co lubią geometrię : http://www.philipnixondesign.com/

Ale fajnista ta stronka ... Achhh
stychaz 20:29, 22 mar 2013

W środę na chwilę wpadłam do O. i się bardzo mile zadziwiłam bukszpanowe kule (różnych rozmiarów), bukszpanowe 6-cio paki za 20 zł, stożki. Były też fairy różowe i białe (już z listkami) i hortensje. Była również wersja pienna limki

Jedyne co powstrzymało mnie przed zakupami, to ta nieszczęsna pogoda, bo nie wiem czy przypadkiem te roślinki nie były przemrożone no i brak miejsca na przechowywanie, bo na razie chyba w najbliższym czasie nic sadzić się nie da

Skusiłam się na barwinek różowy i biały - no nie mogłam wyjść z pustymi rękami
noemi 21:54, 22 mar 2013

Co to jest O.? ja chce róże ...

anna_studio 22:03, 22 mar 2013

Pozdrowienia zostawiam...
Madzenka 22:54, 22 mar 2013

stychaz napisał(a)
W środę na chwilę wpadłam do O. i się bardzo mile zadziwiłam bukszpanowe kule (różnych rozmiarów), bukszpanowe 6-cio paki za 20 zł, stożki. Były też fairy różowe i białe (już z listkami) i hortensje. Była również wersja pienna limki

Jedyne co powstrzymało mnie przed zakupami, to ta nieszczęsna pogoda, bo nie wiem czy przypadkiem te roślinki nie były przemrożone no i brak miejsca na przechowywanie, bo na razie chyba w najbliższym czasie nic sadzić się nie da

Skusiłam się na barwinek różowy i biały - no nie mogłam wyjść z pustymi rękami

Justynka a po ile kule? Takie idealne???
stychaz 07:27, 23 mar 2013

noemi napisał(a)
Co to jest O.? ja chce róże ...

Obi, ale to na Długiej. Róże miały już listki.
stychaz 07:29, 23 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Justynka a po ile kule? Takie idealne???

Marzenko, zabij ale nie pamiętam bo nie mogłam odnaleźć właściwych cen ale wydaje mi się że kosztowały 26 zł ale nie wiem czy te duże, czy mniejsze, bo kulki były różnej wielkości. Były też stożki i materiał na stożki
stychaz 07:30, 23 mar 2013

anna_studio napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam...

Aniu również pozdrawiam