Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Joku 18:39, 19 cze 2023

Fajny ten kiciuś i już przyzwyczaja się do luksusów w postaci czegoś miękkiego pod futrem .
Basieksp 22:54, 19 cze 2023

Joku napisał(a)
Fajny ten kiciuś i już przyzwyczaja się do luksusów w postaci czegoś miękkiego pod futrem .

No, coraz bardziej się przyzwyczaja ma też swoje ulubione zabawki
Basieksp 22:57, 19 cze 2023

A w ogrodzie zaczynają kwitnąć pierwsze lilie, narazie pojedyńcze kwiaty

I rodgersja, też zaczyna kwitnąć
Magara 23:01, 19 cze 2023

Basia, super info z kociakiem Trzymam kciuki za dobre samopoczucie Azy

A tak przy okazji: jak czytam na forum historie o losach znalezionych zwierzaków różnistych i podejmowanych przez forumowiczki działaniach - wiara w ludzi mi z każdym takim przypadkiem wraca
Basieksp 23:02, 19 cze 2023

Moja dębolistna w tym roku zakwitnie

I zaczyna dojrzewać świdośliwa

Kwitną ostróżki i dzwonki
Basieksp 23:05, 19 cze 2023

Magara napisał(a)
Basia, super info z kociakiem Trzymam kciuki za dobre samopoczucie Azy

A tak przy okazji: jak czytam na forum historie o losach znalezionych zwierzaków różnistych i podejmowanych przez forumowiczki działaniach - wiara w ludzi mi z każdym takim przypadkiem wraca

Dziś u weterynarz, zapytaliśmy czy jest zaczipowany, nie jest, raczej nie miał domu zapytałam syna, a co byś zrobił gdyby był? "Pod pachę i szybko bym z nim uciekał do domu"
Basieksp 23:15, 19 cze 2023

No i podoba mi się ten jaśminowiec, szkoda, tylko, że nie kwitnie teraz ta hortensja, która tam rośnie, ładnie jest zapączkowana

Kwitnie i ma już owocki dziurawiec

I zaczynają liliowce, narazie te najzwyklejsze, wysokie, ale ja je lubię w zeszłym roku posadziłam je w kilku różnych miejscach, muszą tylko nabrać masy, ale wszystkie mają pąki

Kordina 01:24, 20 cze 2023

Kocurek śliczny ale miał farta, ze znalazł u Was dom
Makao 07:19, 20 cze 2023

Kocurek słodziak. I ważne że dochodzi do siebie w takim otoczeniu. Szczęściarz

Liliowce już u Ciebie kwitną a u mnie jeszcze pąków nie mają.
Jaśminowiec to pachnie najbardziej wieczorem. W dzień ciężko go wyczuć. A wieczorem zapach roznosi się po całym ogrodzie.
Roocika 09:23, 20 cze 2023

Basieksp napisał(a)

Ok, dzięki jak zostanie to napewno pójdziemy z nim do weterynarza pewnie też pomyślimy o sterylizacjcji, ale o takiej gminnej nie słyszałam, pewnie u nas nie ma Azy co prawda nie mamy wysterylizowanej, ale ona to duży pies i dajemy radę ja wrazie czego pilnować, chociaż cały czas się wahamy, eM jest tak trochę na nie. No a kot to wiadomo, łatwiej się może wyśliznąć, a hodowli napewno nie planuję no a jak kocurek to też bym nie chciała by bił się z innymi kocurami na wiosnę. Chociaż na kotach to ja średnio się znam.

Basiu, ja może tak nieogrodowo napiszę z dobrego serca... podobnie jak Magda zachęcam do sterylizacji suni. W tym roku suczka naszej sąsiadki, duży owczarek dostała ropomacicza i niestety zdechła, pomimo zabiegu, wdała się sepsa. Sąsiadka bardzo to przeżyła, bo to był jej ukochany pies. Także dla zdrowia psa, jeżeli nie planujecie szczeniaków warto to zrobić.

Kotek słodki, dobrze, że w miarę zdrowy, historia niesamowita.

Ogród masz bogaty i ciekawe roślinki