Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Joku 17:49, 04 lut 2024

Podoba mi się ten kolor.
Basieksp 18:11, 04 lut 2024

Anda napisał(a)

Teraz modne są takie dziurawe Moja córa nosi pod spodem coś w innym kolorze.

No to właśnie ma być coś takiego, taka narzutka
Basieksp 18:13, 04 lut 2024

Joku napisał(a)
Podoba mi się ten kolor.

Kolor też mi się podoba, tylko chyba włóczka bawełniana byłaby na takie coś lepsza, ale narazie sobie robię
GorAna 21:15, 04 lut 2024

Basieksp napisał(a)

Zaczęłam robić taką " bluzkę" dla córki. Tylko się zastanawiam, bo kordonek jest dość cienki, no i krochmalić to, to tak raczej nie bardzo, no ale nic robię Córka chce kupić taka włóczkę bawełnianną, ona chyba lepiej by się nadawała na taką ala bluzkę
Swietny pomysł na taką ażurową narzutkę. Jaka jest grubość tego kordonka 5, 10,czy 20?
Basiu nie trzeba krochmalić, po upraniu kordone robi się nieco sztywniejszy niz taki prosto ze szpuli. wystarczy wyprasować z parą i będzie super
Margo2 22:57, 04 lut 2024

Bardzo lubię takie dziurawe bluzki.
Ostatnio nawet widziałam podobna na ciuchach, ale kolor mi nie odpowiadał
Rumianka 13:00, 05 lut 2024

Basieksp napisał(a)

Zaczęłam robić taką " bluzkę" dla córki. Tylko się zastanawiam, bo kordonek jest dość cienki, no i krochmalić to, to tak raczej nie bardzo, no ale nic robię Córka chce kupić taka włóczkę bawełnianną, ona chyba lepiej by się nadawała na taką ala bluzkę

Basiu, z podziwem oglądam Twoje prace szydełkowe, coraz piękniejsze wzory wynajdujesz. Kiedys miałam też taką ażurową bluzkę, pod którą nosiłam coś kontrastowego...
Basieksp 17:15, 05 lut 2024

GorAna napisał(a)
Swietny pomysł na taką ażurową narzutkę. Jaka jest grubość tego kordonka 5, 10,czy 20?
Basiu nie trzeba krochmalić, po upraniu kordone robi się nieco sztywniejszy niz taki prosto ze szpuli. wystarczy wyprasować z parą i będzie super

Kordonek ma symbol, 50 tex x 3, sama go nie kupowałam, tylko córka przez internet, ale według mnie to 10, robię szydełkiem 1mm
Basieksp 17:17, 05 lut 2024

Margo2 napisał(a)
Bardzo lubię takie dziurawe bluzki.
Ostatnio nawet widziałam podobna na ciuchach, ale kolor mi nie odpowiadał

Fajnie jest sobie taką perełkę gdzieś wyczaić szkoda, że kolor nie podasował, no ale może innym razem coś się trafi
Basieksp 17:19, 05 lut 2024

Rumianka napisał(a)

Basiu, z podziwem oglądam Twoje prace szydełkowe, coraz piękniejsze wzory wynajdujesz. Kiedys miałam też taką ażurową bluzkę, pod którą nosiłam coś kontrastowego...

Myślę, że córka raczej jakiś czarny top pod to będzie nosić mamy umowę, ja robię, ale ona mi zapozuje do zdjęcia, jak coś z tego wyjdzie
Magara 23:21, 05 lut 2024

Basia, zaglądam, chociaż z czasem u mnie trochę krucho
Ale i wiosnę Twoją i robótki dałam radę popodziwiać

Dziewczyny, dzięki za wsparcie rzodkiewkowe Co tu dużo mówić - ciut mi lepiej, że nie jestem jedyną niemotą rzodkiewkową na świecie, ale nadal nie wiem czemu tak się dzieje więc pewnie będzie męczyć mnie temat dalej