Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Basi i Romka

Ogród Basi i Romka

Patrycja_KG_Lu 23:24, 05 lut 2024

Magara napisał(a)
Basia, zaglądam, chociaż z czasem u mnie trochę krucho
Ale i wiosnę Twoją i robótki dałam radę popodziwiać

Dziewczyny, dzięki za wsparcie rzodkiewkowe Co tu dużo mówić - ciut mi lepiej, że nie jestem jedyną niemotą rzodkiewkową na świecie, ale nadal nie wiem czemu tak się dzieje więc pewnie będzie męczyć mnie temat dalej

Spróbuj kolejny raz, nie poddawaj się. Niewiele tracisz (nasiona rzodkiewki są tanie).
Magara 23:42, 05 lut 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Spróbuj kolejny raz, nie poddawaj się. Niewiele tracisz (nasiona rzodkiewki są tanie).

Tracę... Nerwy, że znowu nie mam własnych rzodkiewek
Agatorek 18:18, 06 lut 2024

Ciekawie się zapowiada ta bluzka

Ja w ogóle jestem antytalent warzywny. W zeszłym roku miałam dwie doniczki z pomidorkami, tylko dlatego, że siostra mi je dała wraz ze szczegółową instrukcją. Dostałam jeszcze jakiś nawóz w butelce i terminy kiedy nim podlewać
Basieksp 20:51, 06 lut 2024

Agatorek napisał(a)
Ciekawie się zapowiada ta bluzka

Ja w ogóle jestem antytalent warzywny. W zeszłym roku miałam dwie doniczki z pomidorkami, tylko dlatego, że siostra mi je dała wraz ze szczegółową instrukcją. Dostałam jeszcze jakiś nawóz w butelce i terminy kiedy nim podlewać

Udały się? Aga, co do talentów, tak jak Ty potrafisz zagospodarować cały ten ogromny teren, to jest naprawdę duży talent ja miałabym napewno wieeelki bałagan
Rumianka 21:22, 06 lut 2024

Basiu, Aga ogarnia cały teren nie tylko sama...
Jak się ma takich 4 pomagierów i każdy po 4 łapy, to wszelkie prace idą migusiem, nieprawdaż Aga?
Basieksp 22:34, 06 lut 2024

Rumianka napisał(a)

Basiu, Aga ogarnia cały teren nie tylko sama...
Jak się ma takich 4 pomagierów i każdy po 4 łapy, to wszelkie prace idą migusiem, nieprawdaż Aga?

To ja proporcjonalnie do wielkości działki, też mam takiego pomagiera na czterech łapach 45 kg kudłatej wagi oj pomaga, pomaga
Agatorek 10:07, 08 lut 2024

Basiu, pomidorki się udały , mimo braku regularnego podlewania .

Elisko, tiaaa, pomagierzy są baardzo pomocni . Chociaż teraz (całe szczęście) nie szukają już lepszych miejsc dla posadzonych roślin. Czasami tylko położą się na jakiejś roślinie i wtedy można ją podziwiać w poziomie, zamiast w pionie .
U mnie jest to waga ciężka (Elza 38, Brutus 56, Zeus 58 i Venus 65 kg).
Kordina 10:31, 08 lut 2024

Aga razem masz 217 psich kg do wyżywienia
Gosialuk 10:36, 08 lut 2024

Wenus najmłodsza i przegoniła wszystkich. Ale urosła.
Basieksp 11:09, 08 lut 2024

Agatorek napisał(a)
Basiu, pomidorki się udały , mimo braku regularnego podlewania .

Elisko, tiaaa, pomagierzy są baardzo pomocni . Chociaż teraz (całe szczęście) nie szukają już lepszych miejsc dla posadzonych roślin. Czasami tylko położą się na jakiejś roślinie i wtedy można ją podziwiać w poziomie, zamiast w pionie .
U mnie jest to waga ciężka (Elza 38, Brutus 56, Zeus 58 i Venus 65 kg).

A my na Azę mówimy "grubasek " 45 kg a tu Wenus 65 kg, ile do głaskania, czochrania nie wiem jak to jest u Ciebie, ale Aza wcale aż tak dużo nie je, jak by mogło się wydawać