Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Wendy79 20:03, 27 gru 2016

Jako wierna fanka Twojego ogrodu, pilnie przestudiowałam dalszą część wizytówki. Pytania, które się mi narzuciły:
1. Czy te małe urokliwe doniczuszki na palikach są w celu ozdobnym, czy też może mają zapraszać skorki? ( nie widzę dobrze, czy miałyby możliwość zamieszkania tam).
2. Czy możesz polecić jakąś lekturę dotyczącą pielęgnacji drzew owocowych?
3. Czy masz może pigwę u siebie? Jestem ciekawa wyglądu drzewa, czy można byłoby je potraktować jako ozdobne.
4. W wysianej łączce dopatrzyłam się chabra o pięknym ciemnym kolorze (jak u Sarah Raven). Masz może nasiona?
5. Co to za róże rosną przy truskawkach?

Pilnie będę pracowała w nowym roku nad upiększaniem swojego ogrodu warzywnego. Twoje zdjęcia są muzyką dla mojej duszy
siakowa 13:32, 28 gru 2016

pestka56 napisał(a)
Więc miałam rację z tym "zawstydzająco" pięknym zielnikiem. Ciąg dalszy zdjęć też mu w niczym nie ustępuje.
Twój ogród JEST zawstydzająco urokliwy ciepły, namawiający do klapnięcia siedzeniem gdziekolwiek i zapomnienia, że są inne miejsca i rzeczy.

[zdjęcie zmoderowane]

pięknie napisane, podpisuję się pod tymi słowami
magnolia 16:31, 28 gru 2016

śliczna wizytówka, pięknie oddaje nastrój Twojego ogrodu. Widać że jest w nim bujnie,dynamicznie, ale też delikatnie, koronkowo. Ładnie i mądrze podzielona przestrzeń.
Mala_Mi 16:45, 28 gru 2016

Reine des Violettes - Twoja cudna... moja ma ostatnią szanse..

Pszczelarnia 17:45, 28 gru 2016

Do wizytówki dołożyłam zdjęcia pt. "kwiaty i róże"

Milka 17:47, 28 gru 2016

Też mnie urzekła wizytówka
AgnieszkaW 17:52, 28 gru 2016

Po raz kolejny oglądam Twoją wizytówkę i się zachwycam

Ps
Wkleiłam u siebie (na chwilę) fotkę kominka całościową.
Pszczelarnia 17:53, 28 gru 2016

Wendy79 napisał(a)
Jako wierna fanka Twojego ogrodu, pilnie przestudiowałam dalszą część wizytówki. Pytania, które się mi narzuciły:
1. Czy te małe urokliwe doniczuszki na palikach są w celu ozdobnym, czy też może mają zapraszać skorki? ( nie widzę dobrze, czy miałyby możliwość zamieszkania tam).
2. Czy możesz polecić jakąś lekturę dotyczącą pielęgnacji drzew owocowych?
3. Czy masz może pigwę u siebie? Jestem ciekawa wyglądu drzewa, czy można byłoby je potraktować jako ozdobne.
4. W wysianej łączce dopatrzyłam się chabra o pięknym ciemnym kolorze (jak u Sarah Raven). Masz może nasiona?
5. Co to za róże rosną przy truskawkach?

Pilnie będę pracowała w nowym roku nad upiększaniem swojego ogrodu warzywnego. Twoje zdjęcia są muzyką dla mojej duszy

Na pytania odpowiedziałam.

... muzyka dla duszy? Jan Garbarek nade wszystko, album "Places".

jolanka 18:00, 28 gru 2016

Ewa, kiedy oglądalam Twoją wizytówkę łezka mi się zakręciła. Wiele lat temu miałam małą działeczkę, jakieś niecałe 4 ary. Rosły tam i ziola i kwiaty i warzywa wymieszane tak jak chciały. Wiele chwastów traktowalam "ozdobnie" i nie wyrywalam ich. U sąsiadów były opryski, podlewanie i czyściutka działka a u mnie ....niewiele pracy i niesamowite plony Rośliny lubią towarzystwo tak jak my
Anda 18:27, 28 gru 2016

Włączyłam sobie tego Garbarka (nie znałam wcześniej) i obejrzałam powolutku Twoją wizytówkę. Wszystko pasuje. Cudne widoki i tęskno mi do lata.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies