Ewuniu wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.
Cudowna choinka i pozostale ozdoby. Uwielbiam takie bombki
Zbieram i dokupuje ładne bombki od momentu urodzenia dziewczyn ale coś tak genialnego nie przyszło mi do glowy aby je opisywac datą zakupu. Mus to zmienic
Obejrzałam wczoraj Maję z Twoim udziałem i jestem zauroczona a jeszcze widząc ile się zmieniło od tamtej pory, tym bardziej mnie zachwyca Twoje podejście do tego Waszegob miejsca na ziemi w zgodzie z naturą
Ewo przeczytałam Twój post u Sylwii o zasłonach przeciwwietrznych i tak nasunęło mi się pytanie. Będę przesadzała winogrona w miejsce słoneczne, ale bardziej narażone na wiatry. Osłona musiałaby być od strony południowej i częściowo zachodniej. Żeby nie zabierać słonka, to nie mogłaby być wysoka, a żeby chroniła przed zimnymi wiatrami, to pewnie tylko zimozielona. Przyszła mi na myśl choina kanadyjska, ale może polecasz coś innego? Od winogron mogę się odsunąć ile chcę.
Choinka u ciebie klimatyczna, kolorowa - takie lubię. No i zawieszka w kształcie słoika z miodkiem też musi być - jak to w Pszczelarni
Śliczne dekoracje przed wejściem - klimatyczne miejsce tworzysz Ewo o każdej porze roku
Buziaki i życzenia noworoczne zostawiam - udanego że wszech miar 2018 !