Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

agata_chrosc... 12:26, 19 lip 2012

Pszczółko - jeszcze raz obeliski pod róże dla Ciebie, bo pewnie u mnie nie znalazłaś (za rzadko wpadasz.)
Nawet jeśli tego na zdjęciach nie widać - one są całe zardzewiałe, proste w formie, nie absorbujące swoim wyglądem. Dla mnie bingo!
http://stadskwekerij.nl/assortiment/tuinornamenten
Enya73 12:52, 19 lip 2012

Witam Cię Ewo! Jestem tu nowa i co rusz odkrywam coraz ciekawsze wątki w Ogrodowisku i Twój jest kolejny na mojej top liście do przejrzenia od pierwszej do ostatniej strony. Na razie z braku czasu spojrzałam na kilkanaście stron od początku i kilkanaście ostatnich i już wiem, że przepadłam dla świata dziś wieczorem Stworzyłaś cudowne klimatyczne miejsce z duszą. Pięknie wkomponowane w otaczającą przyrodę. W Twoim ogrodzie jest wszystko o czym można pomarzyć. Bajka! Jak wspomnienie z dzieciństwa, za którym się tęskni. Aż żałuję, że nie mogłam zobaczyć na żywo
Mieszkasz w przepięknym zakątku naszego kraju i szczerze zazdroszczę tych widoczków, smaczków na co dzień
Pszczelarnia 13:00, 19 lip 2012

Witam Cię, Enyo, masz bardzo ciekawy awatar.
Miło mi, że dostrzegasz to, nad czym pracuję od początku mojego zaistnienia w Z. Kłodzkiej; tj. nad przyrodą właśnie. Żeby dała się choć trochę oswoić na moim terenie i zamienić w ogród. Ale nie ma lekko.
Milka 13:13, 19 lip 2012

i rośnie nieporządnie jak bylina. Bardo dobrze to wygląda. Muszę go zakupić więcej (u Finki).

wszystko pięknie się rozrasta, ale to mnie urzekło najbardziej
zazdroszczę ci, że do Finki masz na rzut beretem
Przetacznik 14:35, 19 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Pada i nie pada. Mnie deszcz cieszy bardzo.

o mnie też cieszy na tym zdjęciu pięknym ! : )

kaisog1 15:52, 19 lip 2012

Ewa cudne zdjęcia. Jak zobaczyłam zdjęcie domu przed zakupem to mnie zatkało ALe ja bym go tyz kupiła a mój M by powtarzał, że zwariowałam...
Martek 17:26, 19 lip 2012

irena_milek napisał(a)

i rośnie nieporządnie jak bylina. Bardo dobrze to wygląda. Muszę go zakupić więcej (u Finki).

wszystko pięknie się rozrasta, ale to mnie urzekło najbardziej
zazdroszczę ci, że do Finki masz na rzut beretem

Mogę się spokojnie pod każdym słowem podpisać
Konstancja30 17:37, 19 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Klasyczne zestawienie. Moje ostatnie działania tutaj: dosadziłam cisa 'Amersfoort', po 10 latach osiąga 50 cm i rośnie nieporządnie jak bylina. Bardo dobrze to wygląda. Muszę go zakupić więcej (u Finki).

cisa nie wiedzę ... za to to co widzę to piękno skończone ... taki widok chciałabym mieć u siebie ... lawendę już mam ... Pszczółko co to za różyczka ... ?
Pszczelarnia 18:47, 19 lip 2012

Konstancjo-Izabelo! Nie wiem. The Fairy biała? M. mi raz przywiózł z supermarketu. Było napisane biała okrywowa. Ta biel jest śnieżna. Bardzo biała - daje po oczach.
Pszczelarnia 18:51, 19 lip 2012

Muszę więcej wstawiać zdjęć, bo ciągle chwalicie to samo , , !