Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Pszczelarnia 16:08, 14 sie 2012

asc napisał(a)
Modrzewi nie chcem bo to śmieciuchy

Ja też nie chcę. On mi się tylko w deskach podoba. Dzieciom we Wrocławiu na jakimś festynie rozdawano modrzewie i syn kuzynki przywiózł kolejne. Na szczęście jedno.
finka 16:55, 14 sie 2012

Ewuś czas robić bukiet z ziół na jutrzejsze święto...zjadam właśnie leczo a potem lecę do ogrodu bo piękne słońce, a wieczorem robię bukiet... Mój starszy synek mówi, że najlepszy z tego święta jest chleb upieczony przez panie z naszej wsi...po mszy wszyscy się nim dzielimy
Milka 17:04, 14 sie 2012

Przetacznik napisał(a)

I z dumą mogę powiedzieć: ogrodowiskowo - widowiskowo jest i fajnie:

Bukiecik zaległy nie pokazany:

I uroda naszych gór:

To prawda pięknie, sielsko, można się rozmarzyć a jeszcze to górskie tło daje niezwykły efekt...

ogrodowiskowo, ławeczka i hortensje, nastrojowe dekoracje, a widoki niepowtarzalne

modrzewie są piękne, ale faktycznie śmieciuchy, ale jak się zastanowić, to każda z roślin ma jakieś minusy
Gardenarium 17:16, 14 sie 2012

A ta balustrada to w jakim miejscu jest, że jej nie widziałam?

Instagram Ogrodowiska
finka 17:21, 14 sie 2012

właśnie, dzisiaj też myślałam o tej balustradzie...nie przypominam sobie jej...
Pszczelarnia 21:17, 14 sie 2012

Za dużo na raz chcę pokazać i powstaje misz masz: widok na góry, balustrada jest z tarasu schroniska "Na Marii Śnieżnej", czyli po nowemu "Schronisko na Górze Iglicznej". Dla mnie to już zawsze będzie schronisko na Marii Śnieżnej. Widok na Masyw Śnieżnika.
Bogdzia 21:28, 14 sie 2012

Poczytałam , pooglądałam. Jak zwykle sielsko , anielsko i chciałoby sie pobyc dłużej i w realu. Pozdrawiam.
monteverde 21:31, 14 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Modrzewi nie chcem bo to śmieciuchy

Ja też nie chcę. On mi się tylko w deskach podoba. Dzieciom we Wrocławiu na jakimś festynie rozdawano modrzewie i syn kuzynki przywiózł kolejne. Na szczęście jedno.

Ewa ale będziesz za to miała swoje maślaczki, bo pod nimi lubią rosnąć ławeczka na tle horti ładnie się prezentuje, a w ogóle ślicznie masz w ogrodzie
Gabriela 22:06, 14 sie 2012

Twój ogród zrobił się nie tylko anielski, sielski, ale i angielski. No ale w końcu o to chodziło. Ta kompozycja ławki, hortensji z drzewami fantastyczna, a rabaty aż kipią kolorami. Tak by się chciało zatrzymać taką pełnię lata na zawsze, dlaczego to niemożliwe? Ale jednak i widzę już kawałek jesieni u Ciebie - nawłocie kwitną a to nieuchronny znak, że złe idzie.
Robisz bukiet na jutro? Ja robię od paru lat do takiego płaskiego koszyka - tylko zioła, róże i hortensje, mam go potem suszonego w kuchni przez calutki rok, jutro rano wyrzucam stary i robię nowy.
Bea 22:52, 14 sie 2012

Ewo pięknie u Ciebie, tak kolorowo.
Pozdrawiam.