Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

aneta230972 23:45, 29 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Ewciu droga ja ponawiam moje pytanie odnośnie tej książki N. Hamiltona. Kupować? Warto?

Odpowiedziałam u Ciebie. Czy warto? Chyba nie. Lepsza jest ta niemiecka książka - zdecydowanie polecam.

Ewciu wybacz namolność. Czy chodzi o tą książkę Carol Klein?
aldonaz 23:59, 29 sty 2013

Przymierzałam się do zakupu takiego dziennika ogrodowego w Anglii, ale były drogie i żałowałam pieniędzy. Na angielskich stronach można tanio kupić używane książki ogrodnicze, ale obawiam się że przesyłka znacznie przewyższy ich wartość. Może jednak na coś się skuszę?
Pszczelarnia 00:07, 30 sty 2013

aneta230972 napisał(a)

Ewciu droga ja ponawiam moje pytanie odnośnie tej książki N. Hamiltona. Kupować? Warto?

Odpowiedziałam u Ciebie. Czy warto? Chyba nie. Lepsza jest ta niemiecka książka - zdecydowanie polecam.

Ewciu wybacz namolność. Czy chodzi o tą książkę Carol Klein?

Pas problem.
Carol Klein kupić. Marie-Luise Kreuter kupić. G. Hamiltona niekoniecznie.
aneta230972 00:09, 30 sty 2013

Dziękuję Ewciu i kolorkowych snów życzę
Pszczelarnia 00:10, 30 sty 2013

aldonaz napisał(a)
Przymierzałam się do zakupu takiego dziennika ogrodowego w Anglii, ale były drogie i żałowałam pieniędzy. Na angielskich stronach można tanio kupić używane książki ogrodnicze, ale obawiam się że przesyłka znacznie przewyższy ich wartość. Może jednak na coś się skuszę?

A to są takie paradoksy, że dziennik ogrodowy zakupiony w Szwecji na przecenie, w Uppsali w Muzeum Uniwersyteckim poświęconym głównie roślinom i Linneuszowi. Tam było bosko.
aneta230972 00:23, 30 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Carol Klein kupić. Marie-Luise Kreuter kupić

Melduję zadanie wykonane. Książki kupione
grupa_trzyma... 11:15, 30 sty 2013

Ewciu! Jak miło do Ciebie zajrzeć. Zawsze wybiegam stąd w podskokach naładowana pomysłami, obietnicami danymi sobie oraz optymizmem, że wszystko się uda. Jestem pod wrażeniem Twoich planów na zagospodarowanie warzywnika. Ja wytyczam grządkę sieję i już....nuuuuuuda. A u Ciebie: buraczki poprzetykane amarantusem, nagietki i aksamitki i inne szaleństwa.....słoneczniki i kukurydza. Pszczółko jesteś ogrodową wróżką. Bez dwóch zdań. Kiedyś najmę się u Ciebie na jeden sezon jako pomocnik i będę się od Ciebie uczyć.
Uwielbiam książki o tematyce ogrodowej, więc pędzę kupić te polecane przez Ciebie.
Krys 11:15, 30 sty 2013

aneta230972 napisał(a)

Carol Klein kupić. Marie-Luise Kreuter kupić

Melduję zadanie wykonane. Książki kupione

Anetka gdzie kupiłas ksiązki?
Urszulla 11:54, 30 sty 2013

Czytam o książkach które kupujesz...i Cię podziwiam
widać w Tobie zamiłowanie i pasję.....co też podziwiam
warzywniak w przygotowaniu....będę śledzić cd..
jotka 11:57, 30 sty 2013

Ewuś, nie mam nowych książek, ale wczorajszy wieczór poświęciłam na przeglądanie starych czasopism o tematyce ... wiadomo jakiej tez było przyjemnie i znowu coś nowego wypatrzyłam