Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

popcorn 18:19, 18 mar 2013

Mnie się podoba jak jest słaba jestem w doradzaniu... może narysuj na tym zdjęciu jaki kształt miałaby nowa rabata, Ewo, bo chyba nie wiem o co chodzi?
Monic 18:20, 18 mar 2013

Ewuś, ale szalejesz!
Kondzio 18:36, 18 mar 2013

ja bym tego stolika nie usówał bardzo mi sie podoba ma taki fajny klimat
Madzenka 20:33, 18 mar 2013

Ewa widzę wypasione kulki!!! Stolik jest w zacienionej stronie przy oknie kuchennym?
To było idealne mijesce do siedzenia w cieniu latem... Ja bym go nie usuwala. Może ustaw przy nim na stałe romantyczne krzesła?i jakiś placyk pod nim w kształcie koła i pergolę z cienkiego metalu pod romantyczne pnącze... Z biała różą (czy nie za ciemno) ... Białe horti dla rozjasnienia zakątku?
monteverde 21:12, 18 mar 2013

Ja też bym nie usuwala tylko zrobila taki "brzuszek" postawila przy nim 2 drewniane krzesła, a przy bluszczu podsadziłabym 2 powojniki bylinowe jeden kwitnący od czerwca np. Clematis Hakuree i 2-gi od lipca np. Clematis Cassandra masz tu stronkę do bylinowych one są niskie ale możesz je puścić na blat stolika http://e-clematis.com/pl/c/Grupa-Integrifolia-powojniki-bylinowe/9
Konstancja30 21:37, 18 mar 2013

Ewa zamknij oczy i patrz ...

widzisz ???

tak ... to przykute łańcuchami do stolika stworzenie to ja ... bronię tego stolika ze wszystkich sił i pełnią przemarzniętego nosa (nie wiem czy był bardziej czerwony gdy marzł czy teraz gdy odtaja ...??? ) ... nie ... on tam musi zostać i ja bardzo chętnie poranną ... wieczorną kawkę przy nim wykonam ... rabata sobie beze mnie poradzi ... przy stole obstaję

i pozdrawiam
Madzenka 21:44, 18 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)
Ewa zamknij oczy i patrz ...

widzisz ???

tak ... to przykute łańcuchami do stolika stworzenie to ja ... bronię tego stolika ze wszystkich sił i pełnią przemarzniętego nosa (nie wiem czy był bardziej czerwony gdy marzł czy teraz gdy odtaja ...??? ) ... nie ... on tam musi zostać i ja bardzo chętnie poranną ... wieczorną kawkę przy nim wykonam ... rabata sobie beze mnie poradzi ... przy stole obstaję

i pozdrawiam

Przykujemy się obie
Konstancja30 21:53, 18 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Przykujemy się obie

i w ten zupełnie niewinny sposób po roku kiblowania przy kompostowniku awansowałyśmy Madżenko pod stolik ... nio ... wreszcie jakiś postęp ))
Madzenka 21:57, 18 mar 2013

Może kiedyś zasłużymy sobie na miejsce przy rabatce różanej lub na leżaczku pod magnolia
Konstancja30 22:00, 18 mar 2013

trzeba mieć cel ... ... musimy w to bardzo wierzyć i się wydarzy ))) ...