Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Milka 12:52, 13 mar 2013

Też pomyślałam, patrząc na fotę, że angielska rabata, ale wiem, ze zmieniasz, tylko na co? Co wymyśliłaś, masz zdjęcie, którym się inspirujesz?
Cisy koło mnie fajne, jakby co pan pierwszy raz widział ogrodniczkę z aparatem, ale nie gonił, bardzo uprzejmy
AgnieszkaW 12:54, 13 mar 2013

Pszczółko, spaceruję sobie po twoim ogrodzie i spaceruję, i wyść z niego nie mogę. Widzę, że masz ślicznie pomalowane ule. Mój tata też kiedyś miał, ale były takie zwyczajne, nie takie ładne jak twoje. Podoba mi się u ciebie taki typowo polski klimat ogrodu: są tu i piękne duże drzewa, i rabatki warzywne, i rabaty kwiatowe, i pszczoły, i sad, i strumyk i wszystko, co być powinno. Piękny, sielski, romantyczny klimat Polskch ogrodów - nie niszcz tego zanadto "nowościami".
Widziałam Cię też w "Mai w ogrodzie".
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie jak będziesz miała ochotę przespacerować się po moim jurajskim ogrodzie.
AgnieszkaW 13:34, 13 mar 2013

Pszczółko, właśnie zobaczyłam nowy artykuł Danusi na temat polskich ogrodów i uwierz mi, że w ogóle, ale to w ogóle nie wiedziałam pisząc u ciebie o "poskim ogrodzie", że taki artykul był, a może nawet jeszcze go wtedy nie było (telepatia czy co?!).
Mariusz 15:30, 13 mar 2013

Witaj
Zostawiam link, abyś nie musiała szukać mojej odpowiedzi na Twoje pytanie.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2547-przyjazny-ogrod?page=44#post_7
Pozdrawiam
romka 16:15, 13 mar 2013

Ty nawet jak sadzisz to pięknie... i z łopatką i w porządku!
muszę kiedyś zrobić zdjęcie pobojowiska, które robię jak ja sadzę brak słonka mnie smuci, bo siewki zaczynają marnieć od razu jak noc całą dobę mam nadzieję że ta beznadziejna aura szybko sie zmieni
.... a co do książki... kurcze nie wiem czy stare kartki, szeleszczące zamieniłabym na takie cacko nawet najbardziej błyszczące
Milka 16:22, 13 mar 2013

Nakieruj mnie na ten Stone House, latam i szukam po archiwach, boję się, że tu się zasiedzę, bo na nowo inspiracje mnie chwycą
większa ilość cisów, niższa cena, mus razem kupować
Mala_Mi 23:53, 13 mar 2013

Irenka.. mogę się dołączyć do zamówienia.. ale kto mi przywiezie te cisy??

MOja werbenka też wschodzi, a kleome.... ani myśli... ale zapomniałam że jest coś takiego jak stratyfikacja.... ja się stratyfikuję pogodą i mi to dobrze nie służy..... a nie wszytko jest ja ....

Wsiowa rabata jest do lekkiej modyfikacji ,a całej nie usuwaj.... zachowaj klimat swojego ogrodu..... SWOJEGO bo to jest jego urok..... byłam kiedy w ogrodzie brzydko jest i jestem zauroczona... tylko kosmetyka.... nie całość....
Mala_Mi 23:54, 13 mar 2013

Acha... też uwielbiam szelest kartek i ksiazki papierowe... pomimo reżimu oszczędnościowego... zakupiłam znów 2 ksiazki Papierowe
Milka 10:36, 14 mar 2013

asc napisał(a)
Irenka.. mogę się dołączyć do zamówienia.. ale kto mi przywiezie te cisy??

MOja werbenka też wschodzi, a kleome.... ani myśli... ale zapomniałam że jest coś takiego jak stratyfikacja.... ja się stratyfikuję pogodą i mi to dobrze nie służy..... a nie wszytko jest ja ....

Wsiowa rabata jest do lekkiej modyfikacji ,a całej nie usuwaj.... zachowaj klimat swojego ogrodu..... SWOJEGO bo to jest jego urok..... byłam kiedy w ogrodzie brzydko jest i jestem zauroczona... tylko kosmetyka.... nie całość....

sama sobie przywieziesz
przyjedziecie na kwitnienie jaśminu do mnie i u mnie sobie odbierzesz
Magda70 10:48, 14 mar 2013

bociek napisał(a)
Pszczolko, zagladam i czytam, ze szykuje sie demolka, ale co tam demolka, werbena kielkuje

Nie wiem, moze dziwna jestem, ale nie ma to jak szelest kartek i zapach papieru i farby...

Pozdrawiam juz prawie wiosennie

Bociuś, zgadzam się z Tobą w 100% dla mnie też książka pachnąca farbą, szelest kartek...to NAJ...i oczywiście im grubsza tym fajniejsza Książka znaczy się...hehehe

A co z rabatą wsiową?? Bo fajnie wygląda...i pewnie będzie jeszcze fajniejsza...czekam na realizację !