Wiaan
22:08, 05 maj 2023

Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest bardzo sucho, niby jakieś opady na jutro zapowiadają, ciekawe czy się sprawdzi. Planuję odpoczywać w weekend, może jakiś shopping
Trochę jestem zmęczona, ale to co trzeba było zrobić to jest zrobione 
Ja za każdym razem jak coś robię w ogrodzie mam dużo przemyśleń, pierdoły takie
Dziś postanowiłam, że w przyszłym roku kupię bratki, ale tylko kilka sztuk do jednej doniczki. Za chwilę czas na inne kwiaty doniczkowe, a bratki jeszcze się na dobre nie rozkręciły i zajmują mi doniczki.
Donica, która stoi na zewnątrz po bratkach dostanie trawy ozdobne i będzie całoroczna.
Przy wejściu mam te donice z Jy.. i tam sobie wymieniam w jednej z nich doniczki produkcyjne: wiosną cebulowe, które dołuję w ziemi, później supertunie, a jesienią wrzosy-nie kupuję nowych, czekają w niewidocznej części ogrodu
w drugiej mam hakonechloa greenhills.
Podzieliłam ją w tym roku i wygląda marnie, a raczej nie wyglada, mogłam nie ruszać
Pewnie dla efektu kupię nową ładną sadzonkę, a te niech dochodzą w "przedszkolu", hakonki zawsze się przydadzą. Rozpisałam się
Ciekawa jestem czy też czasem macie dosyć doniczek i kombinowania 

Ja za każdym razem jak coś robię w ogrodzie mam dużo przemyśleń, pierdoły takie

Donica, która stoi na zewnątrz po bratkach dostanie trawy ozdobne i będzie całoroczna.
Przy wejściu mam te donice z Jy.. i tam sobie wymieniam w jednej z nich doniczki produkcyjne: wiosną cebulowe, które dołuję w ziemi, później supertunie, a jesienią wrzosy-nie kupuję nowych, czekają w niewidocznej części ogrodu

Podzieliłam ją w tym roku i wygląda marnie, a raczej nie wyglada, mogłam nie ruszać

Pewnie dla efektu kupię nową ładną sadzonkę, a te niech dochodzą w "przedszkolu", hakonki zawsze się przydadzą. Rozpisałam się