Piwonia wygląda raczej na różową nie czerwoną
Piękny kształt tej miejskiej ŚŚ, chciałabym taki sam dla moich. Moja dostała niektórych listów w takim kolorze. To mój pierwszy rok z nią i myślałam, że taki ma mieć kolor na początku sezonu i potem się wybarwi na zielono. Może jednak delikatnie ją mróz „przeleciał”.
Ona ma ze dwa metry, takich donic jest bardzo dużo u mnie w centrum miasta, niesamowicie to wygląda. Ludzie się zatrzymują i zastanawiają co to za drzewo, teraz jeszcze taki kolor wiosną Moje w donicach mają ok metra i nie chciałabym aby wyrosły więcej jak 3 metry, a to też już dużo. Myślę, że można korygować cięciem jak przesadzi
Prawda pokrój wzorowy Też takie chcę kształty i nawet się moje dobrze zapowiadają. Czy Twoja jest rozgałęziona już teraz?
Kocham róż wszelaki
Zrobiłam zdjęcie jak ŚŚ wygląda obecnie, mróz dał jej sygnał, że idzie jesień. To fotka miejska, szok jaka kolorowa, ale pięknie wygląda.
Dziękuję bardzo, taką miałam nadzieję, że można cięciem korygować. Piękne naprawdę A Ty swoją sadziłaś jako pojedyncze drzewko czy kilka w dołek?
Tak, są rozgałęzione. Nawet sama im sznurkami trochę pomagam lepiej się rozchylić. Jak zrobię im zdjęcie to wrzucę u siebie.
Ojej piękna Ale czy jej to nie zaszkodzi ?
Ja tak samo