Aneta, brzozowa rabata wygląda super . Wpasowałaś się dobrze między korzenie i sąsiedztwo brzozy nie ma wpływu na kondycję roślin. Super!
Dechy na elewacji też super, natomiast zmian na rabacie w ogóle nie dostrzegłam .
Pamiętam natomiast rozkminkę z aranżacją miejsca przy murze - chyba właśnie tam, gdzie planujesz laurowiśnie …? Jak tam plany? Aktualne?
Judith teraz brzozowa mi się naprawdę podoba, jeszcze czosnki powtykam gdzie się da
Zmiany niewidoczne bo jeszcze nie są gotowe
Przy murze tylko darń zdjęta, laurowiśnie posadzę jeszcze teraz jesienią, czekam na eMa z przesunięciem nawadniania i kostkę na obwódkę.
Druga rozgrzebana rabata przy orzechu jest tylko powiększona na miskanta Lady im Red, będę kończyć jutro, także wszystko aktualne
Aaa oczywiście nie rezygnuję tylko w czasie się przesuwa zastanawiam się po której stronie je umieścić, czy od ściany, czy po przeciwnej. W rabacie byłoby bez problemu z obróbką na dole, po przeciwnej znajdą się słupy w trawniku i trzeba je "obrobić ładnie do koszenia.
Aneta brzozowa fajnie wyszła- delikatna jak na ten rok bo w przyszłym podwoi objetość,
Fota z gaura boska i horty masz w ładnym stanie-moje w wiekszości popalone.
odnośnie piwonii-liscie zostawiam aż sie przebarwią i jak robioą się już bardzo brazowe obcinam do zera
Rosną te nasze ogrody
Ja zaniedbałam nawożenie hortek a i tak są ładne, kwiatów moc i to ogromne. Zaniedbalam tez regularne cięcie na różance i mam total busz denerwuje mnie nieład ale udaje, że go nie widzę