Oj tak, przeszkadza mi bo będzie się siała w kółko i zdominuje róże Ona owszem pięknie się komponuje, ale teraz dojrzałam, że to nie miejsce dla niej. Jakoś w hortensjach tak się chetnie nie wysiewa, a tam już byłaby porządana
Marta rabaty i trawnik dziękują, coś tam jeszcze zmieniam ale to niewidoczna kosmetyka.
Trawnik syn kosił ostatnio i taki dumny jest z siebie Przy okazji była nauka na błędach, bo robił to w czyściutkich białych butach na szczęście domył na świeżo.
Graby, hmm zapomniałam i do tego w moim pamietnym zeszycie nie zapisałam odszukam w wątku, ale to jakieś raczej zwykłe były, fastigiata chyba
Mega się cieszę, że roślinki rosną u Ciebie. Jak będziesz chciała to wyślę hakone Macra bezodmianową, tylko ją podgonię w donicy, bo dzieliłam i taka biedniutka na razie.
Ukorzeniam też lawendę Rosea, zobaczymy co z tego będzie.
Graby w tym roku tak wystrzeliły, są ładne przyznaję Ja też je raczej opitalałam, a tu taka niespodzianka
Nowy wątek długi nie będzie, ale chętnie podzielę się włożoną pracą, bo zaangażowałam się
Czy perfekcyjnie to raczej nie, ale udało mi się osiągnąć efekt jaki chciałam, takiego podziału ogrodu na strefy, może bardziej mnie znane, ale każda coś tam innego mówi
Zrobię jak piszesz, tylko ja wytnę wszystko Moje w innym niejscu zimują i tam je zzostawię.