Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 20:54, 04 lip 2012

Zurawki Southern Comfort mi marnieja, nie wiem dlaczego, chyba jednak nie do konca nadaja sie na slonce. Podlewam, nawoze, a mimo to jakos bez szalu

Za to konwalnik bedzie mial kwiatki

Hortensjowo-trawiasta nabiera rumiencow

Limlajtka ma juz paczusie
bociek 20:57, 04 lip 2012

Trawiasta w konfiguracjach wielu

bociek 21:00, 04 lip 2012

I Incrediball sie rozwija

bociek 21:02, 04 lip 2012

Ide lac, bede pozniej
popcorn 21:14, 04 lip 2012

Kasiu a nie przenawoziłaś tych żurawek? Ja w tym sezonie załatwiłam tak sporo nowych roślin - nie wiedziałam że nowych się nie nawozi, bo mają w ziemi nawóz o spowolnionym działaniu i delikatne korzenie...

Cudna ta rabata z trawami!!! A hortensjowo-trawiasta moglabym miec u siebie! miodzio!
pozdrawiam
Evchen 21:29, 04 lip 2012

Że zapraszasz, to ładnie, ale żeby od razu z gruntu tak kłamać...? że progi, to widzę, ale że skromne - to już nie....
Strzenka mi opadła, mimo, że jeszcze nie mam sztucznej... hortensjowo-trawiasta powaliła mnie na kolana i podnieść się trudno.., to chyba remumatyzm
A czy ja mam ślepotę starczą, czy ja tam gdzieś w gąszczu cyprysika widziałam...?

A ... jeszcze muszę dodać - ... tylko nie mów, że na codzień przy wejściu jest tak cudnie... gdybym była listonoszem codziennie przynosiłabym Ci ulotki, żeby popatrzeć ...
Juzia 21:39, 04 lip 2012

Ale fajniusio się zrobiło! Trawki podrosły, kulony przycięte...no i ta Anabellka
Śliczny masz już ogródek
bociek 21:40, 04 lip 2012

Karolinko, nie wydaje mi sie, bo jak leje florovitem to jade po calosci i wszystko gra i buczy tylko te zurawki nie bardzo, obok berry smoothie sa zachwycone, a te grymasza. Bo Lime Ricky to wiem, ze lubi fochy strzelac Wielkie dzieki, milo mi czytac, ze cos mi sie udalo
bociek 21:52, 04 lip 2012

Evchen napisał(a)
Że zapraszasz, to ładnie, ale żeby od razu z gruntu tak kłamać...? że progi, to widzę, ale że skromne - to już nie....
Strzenka mi opadła, mimo, że jeszcze nie mam sztucznej... hortensjowo-trawiasta powaliła mnie na kolana i podnieść się trudno.., to chyba remumatyzm
A czy ja mam ślepotę starczą, czy ja tam gdzieś w gąszczu cyprysika widziałam...?

A ... jeszcze muszę dodać - ... tylko nie mów, że na codzień przy wejściu jest tak cudnie... gdybym była listonoszem codziennie przynosiłabym Ci ulotki, żeby popatrzeć ...

No fieeeeeesz, mnie od klamczuch???!!!! No owszem nos mam wydatny, ale zeby zaraz od klamstwa???!!!! Ja nie wiem czy nie powinnam naradzic sie z moim adwokatem (sprawdzic czy mam adwokata ), bo to w sumie pomowienie jest

No wez nie rob scen, tylko podnos sie z kolan, bo co ludzie o NAS powiedza

A cyprysik owszem jest, wychlustal mi na ogromniaste drzewo Niedlugo przerosnie choine

Eeeeeeeee tam zaraz cudnie (i tu wzrok spuscila rumieniac policzki i rzes trzepotem ukontentowanie komplementem potwierdziwszy), no codziennie, na niedziele jedynie zasiadam w fotelu M sadzajac u stop coby ludziska mieli o czym gadac, ze se z dziubkow jemy

A zeby ten listonosz byl chociaz jak przyslowiowy polski hydraulik, ale nie on przystojny inaczej, a i punktu skupu makulatury brak, ja zas wstret do ulotek mam
bociek 21:53, 04 lip 2012

Juzia_G napisał(a)
Ale fajniusio się zrobiło! Trawki podrosły, kulony przycięte...no i ta Anabellka
Śliczny masz już ogródek

Juzieczko Kochana, tesknilam

Dzieki, jeszcze mu duzo brakuje, ale widze swiatelko w tunelu