Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 18:04, 11 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Boćku! Dyć nie można rozmemłanym chodzić w styczniu....rozumiem listopad ale styczeń????
Przejrzałam pobieżnie plany ogrodowe: powiem tylko: NO NO!
Ambitnie! Życzę spełnienia wszystkich chciejstw oraz aby totalizator sportowy był tak uprzejmy i dorzucił się do nowych mebli rattanowych i barierki...
Po prezydĘcku zaś łączę się w bulu...też mam maturzystkę w domu. Nie wiem jak dożyję do maja...już się czołgam resztką sił. Ech! Ciężkie jest życie.

GRABUSIULKI, witaj w Nowym Roku

Z wzajemnoscia zycze tego samego i jeszcze wiecej.

Damy rade!!!!
U nas za tydzien studniowka, nie do wiary, dopiero byla moja Tak szybko minelo Dopiero pampersy zmenialam, do przedszkola prowadzilam za raczke, do szkoly echhhhhhhhhhhhhhhh Smutno mi sie jakos zrobilo Chyba se lezke uronie
bociek 18:06, 11 sty 2013

Zeta napisał(a)
To tu się ukrywa moja grupa boćkowa nie płacąca Za mini bar i dodatkowe udka żabie

Zetka, Szpiegu z Krainy Deszczowcow, Karrrrrrrambaaaaaaaaaaa
bociek 18:08, 11 sty 2013

agata_chroscicka napisał(a)

A to nie na Malediwach?

Danus, juz nie, chociaz tak naprawde to jeszcze nie
Cyganka kiedys wywrozyla daleka podroz wiec kto wie czy mnie nie zaniesie na Malediwy Jesli los tak zrzadzi to nie bede sie mocno opierac
W ogole nie bede sie opierac

Słusznie, nie ma sie co opierac słusznym inicjatywom. Żeby tylko ktoś tak zrządził albo chociaż zarządził

Niom, np gdyby taki totolotek zarzadzil - Bociek masz tu drobne na zakup wacikow na Malediwach

Chcialabym, chciala.....
Zeta 18:22, 11 sty 2013

Siem rozgadaaaałyyyy a ja myślałam że bociany to śpią zimą .....a to bocian też niedźwiedź?? .....urwala się ze snu zimowego i lata po wątkach hehhe ......kiedy ty te plany zrealizujesz?? Jak przylecisz na wiosne?? To już siem pakuj bo czasu mało.....hmmm ambicjonalne te boćki ...phi...phi...
bociek 18:30, 11 sty 2013

Kofana, ja jestem rudy bocian caloroczny Nie odlatuje na cala zime, bo M by sobie nowy egzemplarz przyklekotal
Plany bede realizowac od marca, no takie mam marzenie
bociek 18:59, 11 sty 2013

Zobaczcie tylko co Dajana wkleila u Bogdzi, patrzac na babcie omal nie umarlam ze smiechu

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2074-rododendronowy-ogrod-ii?page=624
monitka 21:22, 11 sty 2013

Babcie wymiatają a i gołąbek też niczego sobie
Magda70 21:23, 11 sty 2013

bociek napisał(a)
Kofana, ja jestem rudy bocian caloroczny Nie odlatuje na cala zime, bo M by sobie nowy egzemplarz przyklekotal
Plany bede realizowac od marca, no takie mam marzenie

Dobrze , że marzenia się czasami spełniają
Enya73 09:54, 12 sty 2013

Witaj Boćku! Przykuta do kanapy, z unieruchomionymi kończynami, z laptopem na kolanach mam w końcu czas, żeby nadrobić zaległości w ulubionych wątkach
Ciekawe masz plany ogrodowe na ten rok. Będę trzymać kciuki za ich realizację. Bardzo mi się podoba piętrowa rabata na podkładach.
Ważne żeby robić plany, bo to bardzo motywuje do działania. Ja też czekam, byle do wiosny
Buziaki
bociek 10:03, 12 sty 2013

Anita, bidulko, ale Ci sie przytrafilo. Z drugiej strony cale szczescie, ze sie calkiem nie polamalas.
Z tymi planami to jest tak, ze mam pewniki, ktore zrobic bezwzglednie musze, ale sa tez rzeczy, ktore chcialabym zrobic ponadto, a co wyjdzie czas pokaze.
Dzieki za skomplementowanie rabaty na podkladach