Z wzajemnoscia zycze tego samego i jeszcze wiecej.
Damy rade!!!!
U nas za tydzien studniowka, nie do wiary, dopiero byla moja Tak szybko minelo Dopiero pampersy zmenialam, do przedszkola prowadzilam za raczke, do szkoly echhhhhhhhhhhhhhhh Smutno mi sie jakos zrobilo Chyba se lezke uronie
Siem rozgadaaaałyyyy a ja myślałam że bociany to śpią zimą .....a to bocian też niedźwiedź?? .....urwala się ze snu zimowego i lata po wątkach hehhe ......kiedy ty te plany zrealizujesz?? Jak przylecisz na wiosne?? To już siem pakuj bo czasu mało.....hmmm ambicjonalne te boćki ...phi...phi...
Kofana, ja jestem rudy bocian caloroczny Nie odlatuje na cala zime, bo M by sobie nowy egzemplarz przyklekotal
Plany bede realizowac od marca, no takie mam marzenie
Kofana, ja jestem rudy bocian caloroczny Nie odlatuje na cala zime, bo M by sobie nowy egzemplarz przyklekotal
Plany bede realizowac od marca, no takie mam marzenie
Witaj Boćku! Przykuta do kanapy, z unieruchomionymi kończynami, z laptopem na kolanach mam w końcu czas, żeby nadrobić zaległości w ulubionych wątkach
Ciekawe masz plany ogrodowe na ten rok. Będę trzymać kciuki za ich realizację. Bardzo mi się podoba piętrowa rabata na podkładach.
Ważne żeby robić plany, bo to bardzo motywuje do działania. Ja też czekam, byle do wiosny
Buziaki
Anita, bidulko, ale Ci sie przytrafilo. Z drugiej strony cale szczescie, ze sie calkiem nie polamalas.
Z tymi planami to jest tak, ze mam pewniki, ktore zrobic bezwzglednie musze, ale sa tez rzeczy, ktore chcialabym zrobic ponadto, a co wyjdzie czas pokaze.
Dzieki za skomplementowanie rabaty na podkladach