Bociek:...ja to się tak zastanawiam czemu ja jeszcze do Ciebie nie zaleciałam?...to znaczy byłam, ale nic nie napisałam....fajna z Cebie Dziewczyna...pozdrawiam
Otoz, jak juz wpadlam na ten genialny pomysl, ze przeniose lawende pomyslalam sobie, ze tam beda horti, a one lubioa wode, a lawenda tak sobie, wiec musi miec przepuszczalne podloze. No i skad tu wziac cos na rozbicie ziemi, piaskownicy nie ma. Aaaaaale, zon ma w kanale zwir do cementu
Tylko zona nie ma, kanal gleboki, zasuniety ciezkimi dechami, nad nim samochod. Dobra. Samochod wystawilam, dechy zdjelam. Hmmmm drabina potrzebna, zeby zejsc - a w kanale ciemno jak....Szukam drabiny - jest. Wsadzilam drabine, biore wiaderko, lopatke i schodze Bez latarki Znalazlam ten zwir i tak zrobilam trzy kursy. Przyszedl zon, paczy a samochod wystawiony, dechy zdjete, baby nie widac. Siem musial wystraszyc Wlazl do garazu jak sie wyczolgiwalam. No przestraszylam go wynurzajac sie gwaltownie z otchlani i nawrzeszczal na mnie No ja wiedzialam, ze nie jestem jakas mocno sliczna, ale zeby mnie za diabla brac???? Wkurzyl sie, bo gdybym zaslabla to co by bylo...
Troskliwy zon I taka oto historyjka
Co do trawki to może nie za wysoka,będzie razem z żurawkami posadzona,przy tych kwadratach bukszpanowych,ma być ładna,bo to rabata frontowa
...ale dziś juz nie myśl,boś zmęczona przeca