Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Gabrysia_ 22:18, 20 kwi 2013

A mój jak mu przeczytałam,to się śmiali razem z synem i się nawet chłop ucieszył,że nie tylko on ma taką zwariowaną żonę...he,he
...mogę sobie ciebie wyobrazić,wyłaniająca się z tego kanału hehe
nieszka 22:22, 20 kwi 2013

Popłakałam się na historyjce z Boćkiem w kanale

A to ja też mam hsitoryjkę z samochodem pod sklepem.
W zeszłym tygodniu zaparkowałam pod sklepem, ogrodniczym a jakże. Wpadłam tylko obejrzeć bratki, wychodzę a mój samochód na środku ulicy i korek za nim i dwaj panowie się zabierają do wpychania do na chodnik.
Się okazało że ręcznego nie zaciągnęłam i samochód się wytoczył na ulicę...
ana_art 22:22, 20 kwi 2013

ewa004 napisał(a)
Prześcigaamy się w głupich rzeczach jakie zrobiłyśmy

Kiedyś bardzo późnym wieczorem musiałam jechać do sklepu ,wiec wsiadłam w auto męże bo stało pierwsze i pojechałam 10 km do miasta .
stanęłam pod sklepem poszłam, kupuje co trzeba ,ale przez okno widzę że korek się robi na drodze wychodzę zdziwiona patrzę ....... a ja stoję z lawetą która stoi w poprzek drogi ,bo oczywiście nie zauważyłam że z nią jadę
Laweta miała otwarte burty na lawecie drabina łopata i klamoty męża ,i wiecie co nic nie zgubiłam nikogo nie zabiłam i żadnego płotu nie przestawiłam

Ewka ale powiedz, że żartujesz
Kasiek 22:23, 20 kwi 2013

Kiedys wracalam z grilla,mielismy z soba magnetofon duuuzy kasetowy...Pakujac manatki i resztki z wypadu,upychalam na szybkiego i byle jak do wozu.Nie wiem czemu magnetofon postawilam na dachu samochodu...oczywiscie jadac sluchalismy muzyki,zorientowalismy sie dopiero jak trzeba bylo zmienic kasete...Dobrze ze nie jechalam szybko bo byl korek,ludzie pewnie mieli ubaw
ewa004 22:24, 20 kwi 2013

ana_art napisał(a)

Ewka ale powiedz, że żartujesz

Aniu nie żartuje
Kasiek 22:28, 20 kwi 2013

nieszka napisał(a)
Popłakałam się na historyjce z Boćkiem w kanale

A to ja też mam hsitoryjkę z samochodem pod sklepem.
W zeszłym tygodniu zaparkowałam pod sklepem, ogrodniczym a jakże. Wpadłam tylko obejrzeć bratki, wychodzę a mój samochód na środku ulicy i korek za nim i dwaj panowie się zabierają do wpychania do na chodnik.
Się okazało że ręcznego nie zaciągnęłam i samochód się wytoczył na ulicę...

ja zaparkowalam pod domem kolezanki ktory stoi na sporej gorce,reczny zaciagnelam,a jakze ....ale nie na biegu...Stojac na balkonie jeszcze komentowalam z kolezanka ze jakis ,,gupi´´ bedzie mial rachunek fajny do zaplacenia..bo moje auto rozwalilo kilka rzeczy po drodze...Skapnelam sie w momencie kiedy zobaczylam ze na miejscu w ktorym parkowalam nie ma mojego wozu.Rachunki przyszly po tygodniu,Zon pamietal kilka miesiecy...
nieszka 22:30, 20 kwi 2013

Kasiek napisał(a)

ja zaparkowalam pod domem kolezanki ktory stoi na sporej gorce,reczny zaciagnelam,a jakze ....ale nie na biegu...Stojac na balkonie jeszcze komentowalam z kolezanka ze jakis ,,gupi´´ bedzie mial rachunek fajny do zaplacenia..bo moje auto rozwalilo kilka rzeczy po drodze...Skapnelam sie w momencie kiedy zobaczylam ze na miejscu w ktorym parkowalam nie ma mojego wozu.Rachunki przyszly po tygodniu,Zon pamietal kilka miesiecy...

Ło matko...
No to minie przebiłaś o milion procent
ewa004 22:31, 20 kwi 2013

Kaska teraz jestem spokojna ze mną nie jest jeszcze tak źle
Kasiek 22:32, 20 kwi 2013

nieszka napisał(a)

Ło matko...
No to minie przebiłaś o milion procent

yhy...przebil to moj woz i wysokosc rachunkow...
Gabrysia_ 22:35, 20 kwi 2013

A co powiecie na to?
...nasz znajomy,wracając z pracy z drugiej zmiany,pomógł trzem facetom popchnąć auto,aby zapalić na popych i taki zadowolony,że się udało idzie na parking...rozgląda się a tam nie ma jego auta...i co się okazało?
...pomógł złodziejom odpalić swoje auto,teraz się z tego wszyscy śmiejemy,ale wtedy do śmiech nikomu nie było